Social Icons

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί πολλές φορές να απολαμβάνετε τα στρατηγικά σας σχέδια, αλλά κάποιες άλλες ανακαλύπτετε πως κάποιοι σας χρησιμοποίησαν για να αισθανθούν ελεύθεροι από μια άλλη σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την εγκατέλειπαν για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε ήδη να αισθάνεστε ότι ερωτικά είστε πιο επιθυμητοί απ’ ότι συνήθως και η γοητεία σας θα εντυπωσιάζει πραγματικά τους πάντες, χωρίς εσείς να προσπαθείτε ιδιαίτερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα νέο πρόσωπα που θα έρθει να ταράξει τη ζωή σας, θα σας αποζημιώσει για τη στενοχώρια που εισπράξατε από κάποια προηγούμενη σχέση, ενώ γενικά οι καινούριες γνωριμίες σας θα είναι αρκετά εντυπωσιακές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε τις δυνατότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας, αλλά και να καταλήξετε σε σωστά και ασφαλή συμπεράσματα για την κοινή σας πορεία.

ΛΕΩΝ: Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές σας ανάγκες. Καινούριες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας, θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε.

ΖΥΓΟΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες. Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε παράλογοι στις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία. Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δε σας αφορούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα προκαλέσουν αναστάτωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο για διασκέδαση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι. Μην αφήσετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί θα χάσετε το παρόν.

ΙΧΘΥΣ: Βασιστείτε στις δυνάμεις σας, αλλά αν χρειαστείτε βοήθεια μη διστάσετε να τη ζητήσετε. Μη δώσετε συνέχεια σε κουβέντες ή κακόβουλες πράξεις ανθρώπων που σας πλήγωσαν.