Social Icons

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΚΡΙΟΣ: Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να σκέφτεστε λογικά, ώστε η ανάγκη σας να αρέσετε να μην σας οδηγήσει σε υπερβολές. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα είναι δημιουργικές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες.  

ΤΑΥΡΟΣ: Μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων θα αποδειχθεί τελικά τυχερή αλλαγή, που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους και στα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επιλογή που θα κάνετε στους συνεργάτες σας θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, όπως επίσης και η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ψυχολογία σας έχει αλλάξει προς το καλύτερο και πλέον αισθάνεστε ότι έχετε το περιθώριο να προχωρήσετε δυναμικά και να απολαύσετε αυτά που για καιρό σας έλειψαν. 

ΛΕΩΝ: Όπως φαίνεται όλο το βάρος της δραστηριότητάς σας θα πρέπει να το ρίξετε στον τομέα της εργασίας σας, αλλά και να αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις προστριβές με τους συνεργάτες σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν κάποιοι σας φανούν δυσαρεστημένοι, αφήστε τους να πάρουν μόνοι τις αποφάσεις τους και εσείς προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε, να εκτιμήσετε καταστάσεις και ανθρώπους και να οργανωθείτε περισσότερο. 

ΖΥΓΟΣ: Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας προσφερθεί. Οι ερωτικές σας υποθέσεις θα πάψουν να είναι ρουτίνα και θα εγκαινιαστεί ένα νέο παιχνίδι στις επαφές σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις και παρόλο που σας απασχολούν πολύ τα θέματα του έρωτα και της συντροφικότητας, δε φαίνεται πως θα κατασταλάξετε σε κάτι συγκεκριμένο.  

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα διλήμματα που δημιουργούνται είναι εξαιτίας της σύγκρισης που κάνετε του παρελθόντος με το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντί να βασανίζετε το μυαλό σας με άνισες συγκρίσεις και αναμοχλεύσεις που δε σας οδηγούν πουθενά αλλά απεναντίας σας ρίχνουν τη διάθεση, προτιμήστε να επανεξετάσετε τις αξίες που θέτετε στη ζωή σας και κατ’ επέκταση τις αντίστοιχες προτεραιότητες.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να θυμάστε ότι το παρόν χτίζει το μέλλον σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί όσο αφορά τις πράξεις σας και τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν αργότερα.  

ΙΧΘΥΣ: Μην αδιαφορήσετε τη φωνή της καρδιάς σας γιατί δε σας μένει τίποτα καλύτερο παρά να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα.