Social Icons

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Κυριακή 19 έως 25/5/13


ΚΡΙΟΣ: Με την έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 25, συμφιλιώστε μέσα σας αντιφατικά συναισθήματα που πολλές φορές συγκρούονται και σας
φέρνουν τα πάνω κάτω, για να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας και κατ’ επέκταση να διατηρήσετε αμείωτο το κέφι σας για ζωή. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και ανταμείβετε την πρωτοτυπία, το θάρρος και το έξυπνο ρίσκο. Οι πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον ανοίγονται διάπλατα, γι’ αυτό κρατήστε τα καλά του παρελθόντος και πολεμήστε καθετί ανασταλτικό που σας σκλαβώνει και σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που δεν προσέχετε ιδιαιτέρως, η υγεία σας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δε θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας προβληματίσουν και εξάλλου το ένστικτό σας γνωρίζει όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, να μάχεται για την επιβίωση. Η εμφάνισή σας θα είναι άψογη και έτσι θα πρέπει να τη διατηρήσετε. Η βδομάδα θα σας εμπνεύσει αυτοπειθαρχία και άνετα μπορείτε να σταματήσετε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος. Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε καλές συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε την προβολή του εαυτού σας, που είναι και η μεγάλη σας επένδυση. Οι προσπάθειές σας έρχονται να αποδώσουν, ενώ οι πρακτικές αποφάσεις, ενισχύουν την πρόοδό σας. Τα έσοδα σας και γενικότερα τα υλικά αγαθά, παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, παρόλο που επιμένετε να πιστεύετε πως δεν εξαρτάστε από αυτά. Ο συναισθηματικός σας τομέας σας έχει χαρίσει κατά καιρούς πολλές εμπειρίες και τώρα καλείστε να τις χρησιμοποιήσετε, είτε για να διατηρήσετε την υπάρχουσα σχέση σας, είτε για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που επιτελούνται σε αυτήν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφιερώστε χρόνο  στο εαυτό σας και στην προσωπική  σας ζωή, για να στρέψετε τα ενδιαφέροντά σας εκεί που προτιμάτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας σημεία και τραβήξτε την προσοχή αρκετών προσώπων του περιβάλλοντός σας ή του  κοινωνικού σας κύκλου. Γίνεστε πιο  δεκτικοί και αυτό θα ενθαρρύνει κάποιο πρόσωπο να σας πλησιάσει ερωτικά. Αν είστε αδέσμευτοι ή μείνατε  μόνοι έπειτα από έναν πρόσφατο χωρισμό, η ανάγκη σας για να δημιουργήσετε  μια σχέση θα είναι πιο έντονη.

ΛΕΩΝ: Με την έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 25, αντιμετωπίστε πιο σωστά τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ακόμα και αν κάτι δεν λειτούργησε όπως θα θέλατε, θα σας επιτραπεί να κάνετε σωτήριες παρεμβάσεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι, πρέπει να βοηθήσετε το σύντροφό σας για να μπορέσει και εκείνος με τη σειρά του να σας στηρίξει. Εάν θυμάστε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως είναι λογικό κάποιες προτεραιότητές του να έρχονται κόντρα με τις δικές σας, θα συνεχιστεί η ισορροπία στη σχέση σας, αλλά και η αποφυγή προστριβών και εντάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβείτε σε μεγαλύτερα ανοίγματα για να δημιουργηθούν  περισσότερες προϋποθέσεις να πετύχετε το στόχο σας. Η έκφραση συναισθημάτων  και επιθυμιών θα βοηθήσει σημαντικά  και στον επικοινωνιακό σας τομέα. Δεν αποκλείεται η ανακάλυψη  ενός μεγάλου έρωτα, να γίνει μέσα από τον τομέα των φλερτ. Ο  διάλογος θα είναι η καλύτερη μέθοδος  σε κάθε περίπτωση για να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει, ενώ οι αποφάσεις που θα παίρνετε θα πρέπει να είναι από κοινού. Η  τάση σας για απομόνωση θα γίνει  αισθητή και από το ευρύτερο περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Ακόμα και αν αυτό πονάει, είναι καιρός να δείξετε  περισσότερη ειλικρίνεια στη  σχέση σας. Μη σας πιάνουν καχυποψίες και ζήλιες που μπορούν να τη βάλουν σε κίνδυνο. Πλησιάστε λίγο παραπάνω το ταίρι σας, για να μπορέσει ευκολότερα να στηρίξει εσάς και τις ανάγκες  σας. Η καριέρα του έχει προτεραιότητα  και θα σας κατηγορήσει δικαίως  ότι δεν ενδιαφέρεστε για την  πορεία του. Παραμείνετε διαλλακτικοί με τους φίλους σας και προσπαθήστε  διακριτικά να υπερασπίσετε τη θέση σας. Πράγματα που δεν μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε, είναι προτιμότερο  να μην τα υπόσχεστε καθόλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να είναι  πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας, πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες εμπνεύσεις. Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο  να πετύχετε τους στόχους σας. Σε ότι  και αν έχετε αποφασίσει να κάνετε, φροντίστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που θα αφορούν  τον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε δια ροπάλου άστοχες  συζητήσεις και συναντήσεις που  δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Αποδράστε  από την ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την παρασκιάς έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 25, αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευθεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών σας συνεργατών, για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα. Οριοθετήστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν -έναν. Για να γίνετε πιο δημιουργικοί, δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια νέα προοπτική. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Εάν  νιώθετε κουρασμένοι η απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις  για το μέλλον σας. Δημιουργήστε την  κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε  μια όμορφη βραδιά στο σπίτι. Αποφύγετε  επιπόλαιες κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα που δεν γνωρίζετε  καλά. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις  στα άκρα. Ασχοληθείτε περισσότερο  με κάποιο άτομο της οικογένειάς  σας, που σας έχει ανάγκη. Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παρασκηνιακές  συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των  προβλημάτων που ήδη υπάρχουν. Προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε από το να χαλάτε τη διάθεσή σας  για τον οποιοδήποτε. Βελτιώστε  τις συνθήκες στον εργασιακό σας  χώρο και απαιτήστε κάτι καλύτερο γιατί το αξίζετε. Μην καταπιέζετε  τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε  χωρίς λόγο. Αξιοποιήστε την κοινωνικότητά  σας, για να έχετε καλύτερη εξέλιξη  στον επαγγελματικό σας τομέα. Δώστε  λύσεις σε προβλήματα που σας φαίνονται  αξεπέραστα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

ΙΧΘΥΣ: Εάν η διάθεσή  σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την  παρέα ενός καλού σας φίλου. Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση, θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή. Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας  και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν. Βάλτε νέες γερές  βάσεις στη ζωή σας, ώστε να είναι  ικανές να αντέξουν τις οποιεσδήποτε ανατροπές. Παράλληλα φροντίστε  η ελευθερία που θέλετε να έχετε  να μην παραπαίει ανάμεσα στην αναρχία και την αναβλητικότητα. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη  ζωή σας μέσα από την εξέλιξη  των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των κοινωνικών.