Social Icons

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΜΑΙΟΣ 2013


ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής στον Ταύρο από το ξεκίνημα του μήνα, είναι ιδανικός για να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, να συνυπάρξτε και να
συνεργαστείτε με άτομα που έχουν σταθερή βάση για να ωφεληθείτε. Ακούστε τους άλλους τι έχουν να σας πουν και ασχοληθείτε εντονότερα με τον οικονομικό σας τομέα, ειδικότερα με τα έσοδά σας. Η ικανότητά σας να αψηφάτε τους κινδύνους θα είναι αυξημένη, από την άλλη όμως, θα σας κάνει αρκετά βιαστικούς, ανυπόμονους και νευρικούς, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση με το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου στο ζώδιό σας στις 10, θα προκαλέσει, κάνοντάς σας να νιώθετε μειωμένη την εμπιστοσύνη σας προς το σύντροφό σας και να πιστεύετε πως σας κρύβει κάποια σημαντικά πράγματα. Αντί να χάνετε χρόνο με ανούσιες και αβάσιμες σκέψεις, εάν θέλετε να μην οδηγήσετε το δεσμό σας στο τέλος, προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά μην αναλώνεστε μόνο εκεί, αφού πρέπει να βρείτε χρόνο για να τον περάσετε μαζί και να χαρείτε τον έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 9, οι ευκαιρίες για να κάνετε τη ζωή σας πιο συναρπαστική θα υπάρχουν είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, όμως, κάποιες στιγμές οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν νευρικούς και εριστικούς και θα πρέπει να το πολεμήσετε, για να μην φέρετε ρήξη στη σχέση σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κυμαίνονται σε αρκετά καλό επίπεδο, ενώ κάποια αισθηματική σας σχέση που θα αναπτύσσεται θα σας προβληματίσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα σας επιτρέψει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής στο ζώδιό σας στις 31, σας θυμίζει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε ότι κάνετε και να μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ειδικά στον έρωτα. Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα θα σας βοηθήσουν με σωστή οικονομική διαχείριση να αυξήσετε τα έσοδά σας. Σταθεροποιήστε τις σχέσεις σας, για να πάψετε να είστε μόνοι και να ξεχάσετε τι σημαίνει μοναξιά. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια παιχνίδια δύναμης, για να ελέγχετε τις καταστάσεις. Μην βιαστείτε να παραιτηθείτε από τα σχέδιά σας που τώρα αρχίζουν να αναπτύσσονται.

ΛΕΩΝ: Όσοι είστε ακόμα  αδέσμευτοι, ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, εμφανιστείτε γοητευτικότεροι  και κάποιο άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον σας, θα σας εκδηλώσει  το ενδιαφέρον του. Συγκεντρωθείτε στα  θέματα που σας απασχολούν και  βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στις εμπειρίες  σας. Μπορεί να υπήρχε λόγος που δικαιολογούσε  την αναβλητικότητά σας, αλλά πρέπει να το διορθώσετε. Συνειδητοποιήστε τα ελαττώματά σας, για να ανοίξετε δρόμους  για το μέλλον σας. Αναδιοργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα για  να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ότι επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 15, οι ιδεαλιστικές σας απόψεις συνήθως επηρεάζουν και τις μελλοντικές αποφάσεις σας. Μελετήστε πολύ τις μεγάλες σας προσδοκίες, για να επηρεάσετε θετικά τη ζωή σας, αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων. Για να πετύχετε δε φτάνει μόνο να έχετε την ιδέα, αλλά και να την εξασκείτε. Η ένταση που θα έχετε, δε θα σας επιτρέπει να εισπράττετε το ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε περισσότερο  συνετοί σε επιχειρηματικά ρίσκα  και λιγότερο σπάταλοι στις αγορές σας. Η μονοτονία θα σας κάνει  να νιώσετε κάπως κουρασμένοι  και να θέλετε να κάνετε διαφορετικά  πράγματα. Μην αμελήσετε για ανούσιους  λόγους τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς  σας. Όταν οι άλλοι απαιτούν από εσάς περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε, απλά αρνηθείτε. Οι οικονομικές  σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται, αλλά δε θα καταλήγετε σε σαφή συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αβεβαιότητα  για τη σωστή εξέλιξη των επαγγελματικών σας, θα αρχίσει να γίνεται βασανιστική. Οι συγκρίσεις με το παρελθόν, δε σας  βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας. Η δημιουργικότητα και κάποια αναξιοποίητα ταλέντα σας, θα γίνουν καινούριες πηγές εσόδων, αλλά ταυτόχρονα η υπέρμετρη καταναλωτική σας  μανία, θα βάλει σε κίνδυνο την  οικονομική σας κατάσταση. Αντιμετωπίστε  την πραγματικότητα με τόλμη και  ρεαλιστικές λύσεις. Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες να γίνουν εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας που  πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την παρασκιάς έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 25, μην επωμιστείτε αποτελέσματα αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι και με τα οποία εσείς δεν είστε σύμφωνοι. Εκφράστε στα οικογενειακά σας πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα. Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο. Βρείτε ριζικές λύσεις για εργασιακά σας προβλήματα και μην μπαλώνετε καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετρήστε τις δυνάμεις σας και αρχίστε να καταστρώνετε ή να επιταχύνετε την εξόρμησή σας. Κινηθείτε δυναμικά και αισιόδοξα, επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά, για να νιώσετε καλύτερα. Το παρασκήνιο που θα υπάρχει σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, θα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη σας προδώσουν  οι ίδιες οι κινήσεις ή οι αποφάσεις  σας. Υποστηρίξτε με ότι μέσο διαθέτετε  τις θέσεις σας για να πείσετε  τους συνεργάτες, αλλά και τους ανώτερους  σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να φροντίσετε να είστε όσο περισσότερο μπορείτε μεθοδικοί στις εργασίες και τις  υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, για να μην επιτρέψετε σε κανέναν  να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας  ή την αξία σας. Τα εμπόδια στις επαγγελματικές σας επαφές, αλλά και  γενικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, δε θα βρίσκεται και στα  καλύτερα επίπεδα. Κρύβονται αρκετές  εξαπατήσεις και προβληματικές  συνεργασίες που θα  βγουν στην επιφάνεια.

ΙΧΘΥΣ: Με τον Άρη στους Διδύμους στις 31, αξιοποιήστε τη μέρα παρέα με το σύντροφό σας και μακριά από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, για να δεχθείτε μικρές και μεγάλες απολαύσεις. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε, θέτοντας τον εαυτό σας σε κινδύνους, υπερβολές και καταχρήσεις, που θα ρίξουν ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία σας. Η ευαισθησία σας θα αγγίξει κόκκινο και επειδή η σκέψη και η κρίση σας δε θα είναι καθαρή, αποφύγετε να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά και προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.