Social Icons

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΚΡΙΟΣ: Θα προκληθεί αρκετή αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο με αγαπημένα πρόσωπα και θα χρειαστεί να μιλήσετε για θέματα που μέχρι τώρα σιωπούσατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν και μην εκφέρετε άποψη εάν δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί.  Αναπτερώνεται το ηθικό σας και τονώνετε η αυτοπεποίθησή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επεκτείνετε τις γνωριμίες σας αποδεχόμενοι προσκλήσεις για εξόδους, καθώς μέσα από αυτές θα γνωρίσετε άτομα που μελλοντικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις απολαβές του οικονομικού σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε πιο ξεκάθαρα τα γεγονότα, αλλά ακόμα και να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτά που ζητάτε. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα, ακόμα και αν αυτό σας πονάει, γιατί ο χρόνος θα σας δείξει πως άξιζε τον κόπο.

ΛΕΩΝ: Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας, κρατώντας για τη συνέχεια αυτούς που έχουν κερδίσει με την αξία τους την εμπιστοσύνη σας και αφήνοντας πίσω αυτούς που εισπράξατε ότι σας εκμεταλλεύτηκαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επαφή σας με τους άλλους θα είναι από τις μεγαλύτερες ανάγκες σας όχι μόνο γιατί έχετε μάθει να αναγνωρίζετε τη σπουδαιότητά της, αλλά και γιατί θα καταλάβετε τι είναι αυτό που σας ενεργοποιεί όταν βρίσκεστε με έναν ή πολλούς ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Το πιο σημαντικό είναι πως μέσα σας θα αρχίσει να γεννιέται η επιθυμία να αποκτήσετε ακόμα περισσότερους φίλους, αλλά και ένα σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή θα διατηρείται ακμαία και θα σας ωθήσει να διακρίνετε ποια άτομα σας ενδιαφέρουν πραγματικά και ποια σας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας πάνω στον τομέα των σχέσεων και αναγνωρίζετε πως οι ικανότητές σας αν δεν πλαισιώνονται από το σωστό περιβάλλον χάνονται και γι’ αυτό οι γνωριμίες που θέλετε να κάνετε θα είναι ιδιαίτερες, ώστε να σας βοηθήσουν αργότερα στους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή και τη συμπεριφορά σας θα σας κάνει να μην είστε ιδιαίτερα συντροφικοί, αλλά σίγουρα θα είστε ενδιαφέροντες, ειλικρινείς και σέξι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ψυχραιμία θα είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη νευρικότητα και το στρες που θα έχετε. Δείξτε διαφορετικοί και επικοινωνήστε περισσότερο γιατί έτσι κι αλλιώς αρέσετε πολύ.

ΙΧΘΥΣ: Δε χρειάζεται να κλειστείτε στο καβούκι σας, αφού έτσι κι αλλιώς θα βρείτε πολλούς τρόπους να περάσει το δικό σας. Εντείνετε τις προσπάθειές σας σε εκείνα που έχουν μέλλον, επενδύοντας μακροπρόθεσμα στην εργασία σας.