Social Icons

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Κυριακή 26/5 έως 1/6/13


ΚΡΙΟΣ: Θα σας απασχολήσουν ποικίλα θέματα και θα πρέπει σε όλα να αντιδράσετε σωστά. Υπερασπιστείτε το δίκιο σας και ότι σας αξίζει να έχετε,

ενώ παράλληλα φροντίστε να επουλώσετε πληγές που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Ανακαλύψεις, απομυθοποιήσεις αλλά και ο φόβος του απροσδόκητου θα παίζουν μαζί σας, καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας. Θα προκληθούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.
Σήμερα θα σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα και η δύναμη για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε  σε κάθε πρόβλημα με γνώμονα τη λογική.

ΤΑΥΡΟΣ: Σταθεροποιήστε τις σημαντικές σας υποθέσεις και ξεκινήστε σχέδια που θα έχουν διάρκεια και θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Μην αφήσετε να σας ξεφύγουν ευκαιρίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας και δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν άτομα κύρους. Αρχίζουν οι δυσκολίες και θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε. Φροντίστε να διευκολύνετε τη ζωή σας αποβάλλοντας την εριστική διάθεση και αλλάζοντας συχνότερα παραστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Άρης στο ζώδιό σας στις 31 Κρατήστε τον έλεγχο στις σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας, καθώς η παρουσία του θα σας κάνει αρκετά δύσπιστους απέναντί τους με συνέπεια να υποβάλετε σε συνεχείς δοκιμασίες τις σχέσεις σας. Πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα στις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε για να μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι από τις δοκιμασίες, αλλά  και για να αποδείξετε σε εκείνους που θα σας αμφισβητήσουν ότι είστε ικανοί να τα καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής στο ζώδιό σας στις 31 Οι πιέσεις που θα δεχθείτε θα σας αποτρέψουν να δείξετε συμβιβαστικότητα, ενώ παράλληλα εκτός από δύσκολοι θα είστε και αρκετά ιδιότροποι. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν, θα σας κουράσουν αλλά ταυτόχρονα θα σας περιορίζουν αρκετά. Φροντίστε να είστε πιο γνήσιοι στα συναισθήματά σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα απωθημένα είχατε. Η επιθυμία σας να ξέρετε ποιους έχετε απέναντί σας και ποιους πλάι σας θα μεγαλώσει, ενώ παράλληλα σας ξυπνούν μεγάλα πάθη.

ΛΕΩΝ: Τη μεγαλύτερη ενέργειά σας θα τη διοχετεύσετε κυρίως στις σχέσεις της επαγγελματικής και  προσωπικής σας ζωής, ενώ τις φιλικές  και τις ερωτικές θα τις έχετε  κατά κάποιο τρόπο στο περιθώριο. Στις δυσκολίες που θα υπάρξουν, αποφύγετε να τα βάλετε με το σύντροφό σας και μην αναζητήσετε ευθύνες  από άλλους για πράγματα ή καταστάσεις  που ευθύνεστε εσείς. Εάν αισθανθείτε  την ανάγκη να απομονωθείτε κάντε  το χωρίς σκέψη, αφού κάποιες φορές  είναι απαραίτητο προκειμένου να μπουν σε τάξη τα συναισθήματα ή να προληφθούν επικίνδυνες συναισθηματικές εξάρσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε σίγουροι πως η ηρεμία θα σας βοηθήσει να βρείτε πιο διπλωματικούς τρόπους  προσέγγισης. Μπορεί να μην υπάρχει  πρόβλημα στην υγεία σας, αλλά σίγουρα  ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση  για να είναι δυνατός και να μην έχει στο μέλλον ενοχλήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε τους ήρωες  σε κανέναν και να δουλεύετε παραπάνω απ’ ότι μπορεί να αντέξει ένας ανθρώπινος οργανισμός. Ασχοληθείτε  με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση και βρείτε τρόπους  που θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από την καθημερινότητα και θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Άρη στους Διδύμους στις 31, οι επιλογές που θα έχετε να κάνετε θα είναι σαφώς περισσότερες από άλλες φορές. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλέξετε πιο άνετους ρυθμούς αλλά και να πετύχετε ουσιαστικές επαγγελματικές αναβαθμίσεις. Όμως, για να φτάσετε σε αυτό το στάδιο, είναι απαραίτητη μια προεργασία, η οποία θα αφορά τη διαφήμιση των προσόντων σας και την προβολή της δουλειάς σας. Οι δυνατότητες που θα υπάρχουν να αυξήσετε τα οικονομικά σας, θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρπάξτε τις  ευκαιρίες και απελευθερωθείτε  ψυχικά και κατ’ επέκταση αναβαθμίστε  και το επίπεδο της ζωής σας. Ξεχάστε  τόσο εσείς όσο και οι δικοί  σας άνθρωποι τις παλιές σας διαφωνίες  έτσι ώστε να μπορέσετε μαζί να προσπαθήσετε να ξαναφτιάξετε τα πράγματα από την  αρχή. Εάν θέλετε κάντε το ίδιο και  με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες, για να πετύχετε πολλές διορθωτικές  αλλαγές. Βελτιώστε εργασία και  οικονομικά, μαθαίνοντας να είστε  πιο παρατηρητικοί για να φτιάξετε πιο ικανοποιητικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποκαλύψτε κρυφά  σημεία του εαυτού σας, για να μπορέσει ο σύντροφός σας να σας συμμεριστεί. Οι επεμβάσεις φίλων ή συγγενών πάνω στη σχέση σας κάποιες φορές  θα είναι εκνευριστικές, αλλά δε χρειάζεται να αντιδράσετε έντονα και να χαλάσετε τη σχέση σας, εκτός αν ανήκετε  σε εκείνους που ψάχνουν την κατάλληλη  ευκαιρία για να απαλλαγούν από το σύντροφό τους. Εάν όμως, δεν ανήκετε  σε αυτή την κατηγορία μη ρίξετε περισσότερο λάδι στη φωτιά, αλλά κρατήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Ερμή στον Καρκίνο στις 31, μην υποκύψετε σε ερωτικές περιπέτειες που θα φιλοδοξούν να πάρουν από εσάς πράγματα, αλλά διαλέξτε για σύντροφο ένα άτομο που θα σας καταλαβαίνει και θα σας στηρίζει. Οι επιλογές σας πρέπει να είναι δύο, ή που θα επιστρέψετε στις μοναχικές σας συνήθειες ή που θα βρείτε ένα σύντροφο θερμό. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να παίρνετε ως παραδείγματα προς αποφυγή και όχι ως κανόνες που πρέπει να τους τηρείτε και να τους επαναλαμβάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε την  κοινωνική σας ζωή και φλερτάρετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τη διάθεσή σας για λεκτικά παιχνίδια. Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου στη  ζωή σας θα είναι προκλητική και  πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά  σας, καθώς αυτή θα καθορίσει τις  σχέσεις σας. Τα ξεκαθαρίσματα που  είχατε αρχίσει εδώ και καιρό  φτάνουν στο τέλος τους, καθώς  πλέον έχετε κάνει όλες τις  επανεκτιμήσεις που χρειάζονταν  και έχετε βγάλει τελικά συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΣ: Η εύκολη έκφραση  των αισθημάτων και των επιθυμιών  σας, θα σας βοηθήσει σημαντικά και  στον τομέα της επικοινωνίας. Οι γενικές προοπτικές στον τομέα του  έρωτα κάθε άλλο παρά αρνητικές είναι, γι’ αυτό μη ρίξετε την ψυχολογία  σας. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι  εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να κάνετε ένα ταξιδάκι, οι πρώτοι για να αφήσετε  τον εαυτό σας να δράσει ανενόχλητο μακριά από τα συνηθισμένα και  να βρείτε μια καινούρια σχέση, ενώ  οι δεύτεροι για να ανανεώσετε τη σχέση  με το σύντροφό σας.