Social Icons

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε σκιές να σας εξουσιάζουν, αλλά ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία και μην αφήσετε την αυτοπεποίθησή σας να μειωθεί, μην απομακρυνθείτε από φίλους, αλλά κερδίστε το χαμένο έδαφος.  

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να θελήσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές, οι οποίες είναι αμφίβολο αν θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως, σίγουρα θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε.  

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα δείτε τα πράγματα με τις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι όπως τα είχε κατασκευάσει το μυαλό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν υπάρχουν φαντάσματα, οπότε σταματήστε να υιοθετείτε τη μανία καταδίωξης που σας πιάνει αρκετές φορές, γιατί οι περισσότεροι είναι με το μέρος σας.  

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να αναπτυχθείτε σε κοινωνικό πλαίσιο και να κάνετε καινούρια ανοίγματα. Ίσως δε θέλετε πια να υποχωρείτε, αλλά δε χρειάζεται να φτάσετε και στα άκρα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εγκαινιάστε ένα νέο μοντέλο ζωής με μια πιο νέα και πιο ευχάριστη τάξη πραγμάτων που θα σας κάνει να αποκτήσετε μια νέα αίσθηση και θα αντιμετωπίζετε πιο ρεαλιστικά τα καθημερινά δρώμενα.  

ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές στην καθημερινότητά σας θα οδηγήσει στη συμφιλίωση του ωρίμου και του παιδικού στοιχείου μέσα σας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε τις σχέσεις πιο αισιόδοξα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σιγουρευτείτε όμως, για το τι είναι το καλό για εσάς και μην παρασύρεστε από τις πιθανές αντιδράσεις κάποιων προσώπων.  

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλλεται ο περιορισμός των εγωιστικών στάσεων και αντιδράσεων, προκειμένου να εξελιχθούν καλύτερα οι προσωπικές σας σχέσεις και να προωθηθούν καλύτερα οι επαγγελματικές σας συνεργασίες.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ελευθερία από αυτά που σας εγκλωβίζουν μέσα στον κύκλο της οικογένειάς σας δεν έχει σχέση με την ηλικία σας, αλλά προσπαθήστε πρώτα να σκεφτείτε αν σας επιτρέπεται να κάνετε την επανάστασή σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εξωτερικές προκλήσεις που δέχεστε είναι εκείνες που σας ωθούν να βάζετε στόχους στη ζωή σας και η εντύπωση που πρέπει να κάνετε στους άλλους, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε, σας αναγκάζει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας.  

ΙΧΘΥΣ: Οι εντάσεις που γενικώς θα υπάρχουν θα είναι η αιτία της πεσμένης σας ζωτικότητας και μόνο με ξεκούραση θα επανέλθει στα αρχικά της επίπεδα.