Social Icons

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Τρίτη 21 Μαΐου 2013


ΚΡΙΟΣ: Το μεγαλύτερό σας μέλημα θα είναι η εμφάνισή σας και έτσι θα είστε συνεπείς σε αυτά που θα κάνετε για την καλυτέρευσή σας. Αποφασίστε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, που η εξέλιξή τους θα κρίνει τις συνεργασίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα εντείνεται και θα σας φέρει την επιτυχία ιδιαίτερα σε ότι θα έχει σχέση με δημιουργικές εργασίες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν προβληματίζεστε για κάποιους από τους συνεργάτες σας, δε είστε διατεθειμένοι να οπισθοχωρήσετε. Οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το καθαρό μυαλό θα είναι ο μεγαλύτερός σας σύμμαχος και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ίσως και ηγετική θέση στη δουλειά σας.

ΛΕΩΝ: Βελτιώστε την κοινωνική σας εικόνα και αναλάβετε νέες ευθύνες μαζί με τις δεσμεύσεις που συνεπάγονται. Τηρήστε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα για τη διεκπεραίωση των οικονομικών σας υποχρεώσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιδείξτε προνοητικότητα στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ξεπερνώντας τις ιδιοτροπίες και τους φόβους σας να οργανωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι κάτι που θα πρέπει πάση θυσία να βγάλετε από το πρόγραμμά σας. Ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και ζήστε σε πλήρη ελευθερία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καρδιά και μυαλό θα βρίσκονται σε θαυμάσια συμφωνία, ενώ οι σχέσεις σας θα ανανεωθούν από τη θέρμη του έρωτα και θα φωτιστούν από μια έντονη πνευματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και η τόλμη να εκφραστείτε θα σας βοηθήσετε σε νέες κατακτήσεις. Συναντήστε τον πραγματικό έρωτα και προχωρήστε σε ένα δεσμό που θα διαρκέσει,

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε σε τάξη τη ζωή σας, ώστε να είστε πιο διαθέσιμοι και να αφεθείτε στη χαρά του έρωτα. Ξανανιώστε ερωτευμένοι με το σύντροφό σας και εμπιστευθείτε τον αισθησιασμό που εκπέμπετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες στιγμές θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις τάσεις ανασφάλειας που σας πιάνουν, θα πρέπει να αποφύγετε τις διφορούμενες συμπεριφορές, τις διπλές σχέσεις ή ότι άλλο μπορεί να μετατραπεί σε αιτία απογοήτευσης.

ΙΧΘΥΣ: Μεταδώστε την καλή σας ενέργεια σε όποιον βρεθεί κοντά σας και η έντονη δημιουργικότητα που νιώθετε θα σας εμπνεύσει ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές σας και να προχωρήσετε σε σημαντικές, αλλά θετικές αλλαγές.