Social Icons

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Κυριακή 12 έως 18/5/13


ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της μέρας, θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς -αν και ποτέ δεν είχατε πρόβλημα σε αυτό- για να σας πλησιάσουν και να
πλησιάσετε πιο εύκολα τους άλλους. Οι επιθυμίες σας θα είναι έντονες, η σεξουαλικότητά σας τονισμένη και θα είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε καινούριες εμπειρίες. Αποφασίστε εσείς, αν θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, αν θα αφήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα να μπει στη ζωή σας ή αν θα καταλήξετε σε ένα χωρισμό εφόσον κρίνετε ότι η σχέση που έχετε δεν πάει άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή να σας δώσουν ικανοποίηση, απ’ το να μαλώνετε για τα χρήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, τώρα που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο. Κάποιες στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα. Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία ανάμεσά σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας. Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 15, μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αλλά κάντε πράξη τα αιτήματά σας. Περιορίστε την εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά αφήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλά υποσχόμενη. Η δράση και η αντίδραση θα χαρακτηρίσει τις συμπεριφορές των άλλων και θα δώσει σταθερές βάσεις. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Δείτε το νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εμπλακείτε σε ιστορίες συμπαράστασης ανθρώπων που δεν αξίζουν να ανήκουν  στους φίλους σας. Η ευτυχία σας  βασίζεται πάνω σε ώριμες σκέψεις, μια  που αποφάσεις ενθουσιασμού δε θα σας βοηθήσουν. Για να ανακαλύψετε  τις σωστές ευκαιρίες, πρέπει να μάθετε να λεπτολογείτε τα πράγματα. Αφιερώστε  χρόνο στα εργασιακά σας θέματα και συνεργαστείτε καλά με τους άλλους στο χώρο. Επικεντρώστε την προσοχή  σας στις πιθανές επιπόλαιες αποφάσεις  των σχεδίων σας. Οδηγός για τα μελλοντικά σας σχέδια πρέπει να είναι  η σύνεση και όχι το ρίσκο.

ΛΕΩΝ: Εάν δείξετε υπομονή  και διπλωματία, η συναισθηματική σας σχέση θα μετατραπεί σε όαση. Απολαύστε τις χαρές των εξόδων με φίλους, μια που σε κοινωνικό  επίπεδο θα επικοινωνείτε θαυμάσια. Ξεκουραστείτε αρκετά, ώστε να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες με σθένος. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, δείξτε πειθαρχία. Προχωρήστε με συγκέντρωση  και περισυλλογή σε θέματα που  θα αφορούν τις επενδύσεις σας. Οι συγκυρίες στον επαγγελματικό τομέα, σας δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε την  αυτοσυγκράτησή σας και μην κάνετε παράτολμες πράξεις. Εφαρμόστε ότι  θεωρείτε πρωτοποριακό, χωρίς να χάνετε τις ευκαιρίες και τον αυτοέλεγχό σας. Η υπεραισιοδοξία επιτρέπεται  μόνο σε ότι αφορά αισθηματικό  και οικονομικό τομέα. Η στρατηγική που θα καταστρώσετε σε συνδυασμό  με την αποτελεσματικότητα, θα κάνουν θαύματα. Η ικανότητά σας να πείθετε  τους άλλους θα συνεχίζει στα ίδια επίπεδα. Ήρθε η ώρα να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε ότι θα αφορά το συναισθηματικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 15, η περίοδος αναζήτησης και αποφασιστικότητας που περνάτε, θα έχει αίσιο τέλος. Εάν εξαιρεθούν κάποιοι διαπληκτισμοί με οικογενειακά σας πρόσωπα, η κοινωνική σας ζωή βαίνει καλώς. Τηρήστε πειθαρχία στο θέμα των οικονομικών σας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σοβαρή συναλλαγή. Ξεκινήστε τη δράση στα επαγγελματικά σας σχέδια, για να έχετε αποτελέσματα. Εάν παραμείνετε απόμακροι και αποστασιοποιημένοι, θα αντιμετωπίσετε κρίσεις ζηλοτυπίας. Τα πάντα θα είναι πιθανόν να συμβούν, γι’ αυτό φροντίστε να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε ακμαίες  τις δυνάμεις σας και να είστε  σε καλή ψυχολογική διάθεση ακόμη  και στα δύσκολα. Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας, αλλά και τις  συναλλαγές σας. Νιώστε πιο ήρεμοι και  κατασταλαγμένοι, για να μπορέσετε  να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας  με υπευθυνότητα. Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και κάντε βήματα για να τους προσεγγίσετε και εσείς. Δείξτε τους τον πραγματικό σας εαυτό, που είναι πολύ καλύτερος από  αυτόν που προσποιηθήκατε τον  τελευταίο καιρό και θα ενθουσιαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας, αλλά και να κάνετε πραγματικότητα πολλά από το όνειρά σας. Τολμήστε συζητήσεις και επαφές που δεν τολμούσατε να κάνετε, γιατί φοβόσασταν και όλα θα πάνε καλά. Προωθήστε τόσο τα εργασιακά σας σχέδια, όσο και τα προσωπικά σας, αφού τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με απόλυτη επιτυχία. Ενισχύστε την επιθυμία σας να βρείτε μια σχέση που θα σας καλύπτει πλήρως και ένα σύντροφο που θα σας ταιριάζει σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στο χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ζητάτε, βάλτε τάξη στα  συναισθήματά σας και γνωρίστε ανθρώπους  που θα ανεβάζουν τη διάθεσή σας. Δε θα ήταν κακό, να πραγματοποιήσετε και  κάποιο ταξίδι, ακόμα και αν δε σας  δίνεται η δυνατότητα για πολλές ημέρες. Η οποιαδήποτε απόδραση από  την καθημερινότητα θα ανανεώσει  τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται  να βρείτε το άλλο σας μισό. Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και  την πείρα που σας χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 15 Μεγαλύτερη έμφαση δίνει η μέρα στις συναισθηματικές και φιλικές σας σχέσεις, αλλά δε θα μείνουν παραπονεμένες οι επαγγελματικές σας. Όλα δείχνουν πως πια έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας ποια άτομα από αυτά που συναναστρέφεστε θέλετε να μείνουν στη ζωή σας και ποια όχι. Κάποιους τους αγαπήσατε πολύ και τους το δείξατε, ενώ κάποιους άλλους τους διαγράψατε. Τολμήστε βαθύτερες και σωστότερες διασυνδέσεις, που θα σας δώσουν και καλές συνεργασίες.

ΙΧΘΥΣ: Ίσως σε μερικές περιπτώσεις  οι επιλογές σας να ήταν παρορμητικές και να χρειαστεί να κάνετε ορισμένες  αναθεωρήσεις, όμως, θα έχετε όλη  την καλή διάθεση και την επιθυμία να τα έχετε με όλους καλά. Θα αποφασίσετε  να λύσετε όσες παρεξηγήσεις υπήρξαν  για να αλλάξει το κλίμα και  θα μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε  αυτό που μπορεί να κρύβεται πίσω από  πράξεις ή λόγια. Θα αποκτήσετε ουσιαστικότερη επαφή με όλους και αυτό θα το χρωστάτε αποκλειστικά και μόνο  στην τονισμένη σας αυτοπεποίθηση  που σας κάνει πιο ειλικρινείς.