Social Icons

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Τρίτη 14 Μαΐου 2013


ΚΡΙΟΣ: Δηλώστε τα όρια που έχετε για αποφάσεις και μην τα καταπατήσετε για κανέναν  λόγο. Για να αποφύγετε τη ρήξη με κάποιους φίλους σας, ρίξτε τους τόνους σε μια συζήτηση μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει τη διάθεση. Απομακρυνθείτε από άτομα που σας κουράζουν και μη γίνετε αποδέκτης αρνητικών επιρροών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε απόψεις εάν αυτό πιστεύετε ότι είναι φρονιμότερο και μην εμμένετε σε ότι δε σας συμφέρει. Τακτοποιήστε το γρηγορότερο ότι σας αγχώνει, ώστε να περιορίσετε τα νεύρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην παραμελείτε την καριέρα σας, ενώ με διπλωματία θα αποφευχθεί μια ανοιχτή σύγκρουση. Από το να βάζετε φρένο στις ιδέες των άλλων, φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε.

ΛΕΩΝ: Εάν υπάρχουν αλλαγές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά με την εφαρμογή τους, τολμήστε τις. Οι αντιπαραθέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δε θα λείπουν, αλλά μην το παίρνετε κατάκαρδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εμπλέκεστε σε περίεργες καταστάσεις, από τη στιγμή που δε γνωρίζετε το ψυχικό τους κόστος. Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να μπουν στη σχέση σας και να την κριτικάρουν. Το ερωτικό κάλεσμα ενός ατόμου είναι σίγουρο πως θα σας απογειώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να εκνευρίζεστε, φιλοσοφήστε τα γεγονότα που έχουν προκύψει. Σεβαστείτε τις προτιμήσεις των άλλων, που μπορεί τελικά να σας φανούν χρήσιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη, καθώς δεν έχετε πια τα περιθώρια. Κάντε παρέα με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και σας καταλαβαίνουν απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με τη συντροφιά των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων. Πριν ξεκινήσετε μια πρωτοποριακή επιχείρηση, πρέπει να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν υπάρχουν πράγματι κάτι που αγαπάτε, προστατέψτε το με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Ενεργήστε κατόπιν σοβαρής σκέψης και με συνεργάτες που τους ξέρετε και τους εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΣ: Για να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη στα εργασιακά σας θέματα, αδράξτε τις ευκαιρίες. Πρέπει να φανείτε λίγο επιφυλακτικοί με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας.