Social Icons

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013


ΚΡΙΟΣ: Κάντε συνδυασμό και των δύο για να έχετε ισορροπία στο ψυχισμό σας, αλλά και για να καταλαβαίνετε τους λόγους που σας φέρνουν κοντά ή σας κρατούν μακριά από μία σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέχρι το τέλος της μέρας θα έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε τους όρους που θα ευνοούν την αμοιβαία ευθύνη ως προς την καθιέρωση όλων αυτών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σίγουρα θα ζήσετε μια περιστασιακή ένταση, είτε από την επαναστατική συμπεριφορά του συντρόφου σας, είτε από ένα γεγονός που θα διαταράξει την εύθραυστη ηρεμία της εποχής στα αισθηματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επανατοποθετηθείτε σωστά ως προς τα «θέλω» σας, έτσι ώστε ο ένας να δεχθεί τον άλλον έτσι όπως είναι και χωρίς ψευδαισθήσεις.

ΛΕΩΝ: Οι αδέσμευτοι παρόλο που δε θα βρίσκεστε και στα καλύτερά σας, προβλέπεται να σας φουντώνει κάποιο πάθος, το οποίο ενδεχομένως να σας εκθέσει σε κίνδυνο, αν δεν ελέγχεται και από τη λογική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε ολόκληρη την αλήθεια μη τη ζητήσετε. Θα πάρετε ικανοποίηση από την ομαλή διεξαγωγή των υποθέσεων και των δυσκολιών σας.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας και μην προσπαθείτε να τον απογυμνώσετε συναισθηματικά. Μπορείτε από κοινού να παλέψετε την καθημερινότητα και μαζί να ατενίσετε το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό που θα σας προβληματίσει έντονα, θα είναι η αναποφασιστικότητα των συνεργατών σας. Δεν μπορείτε να τους μεταμορφώσετε, γι’ αυτό αποδεχθείτε τις ιδιορρυθμίες τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βάζετε στο στόμα του συντρόφου σας λόγια που δεν έχει πει, εξαιτίας του υπέρμετρου συναισθηματισμού σας. Αποδεχθείτε την αλήθεια που σας λέει και μην εξοργίζεστε επειδή δεν είναι αυτή που θα σας άρεσε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες. Μάλλον κάποιες παρατυπίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να στηριχθείτε στα λόγια ορισμένων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε το μέλλον με ελπίδα και χαρά, γιατί η ζωή έχει και την ωραία της πλευρά. Προσπαθήστε να ξεχάσετε και να αποβάλετε από πάνω σας καταστάσεις που σας πόνεσαν.

ΙΧΘΥΣ: Περάστε τη μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται, χωρίς να αποφεύγετε τις αλλαγές που μπορεί να φέρουν κάτι καλό. Επιτρέψτε στο ρομαντισμό σας να σας ζεστάνει την καρδιά δίχως να ξεπερνάτε τα όρια σας.