Social Icons

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013


ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό προαναγγέλλει τη μοιραία συνάντηση και την αναγέννηση, ενώ παράλληλα θα έχετε την επιθυμία να εκδηλώσετε παθιασμένα συναισθήματα και τολμηρό ερωτισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέστε σε εφαρμογή νέους στόχους με το σύντροφό σας, για τους οποίους μάλλον θα έχετε τον πρώτο ρόλο. Αποφύγετε κάθε είδους προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι είστε δεσμευμένοι η κατανόηση με το σύντροφό σας θα είναι πιο ζεστή και αυθόρμητη, ενώ το πάθος με το οποίο θα εκφράζετε τα αισθήματά σας, θα δώσει μια νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα στο πνεύμα της συμβίωσης και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και να δοκιμάσει τη σχέση σας προτού πάρετε αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Κάντε ότι μπορείτε για να βάλετε σε τάξη άμεσα, θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις με το σύντροφό σας, θα σας βοηθήσουν και τους δύο να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα που δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας από κυκλοθυμικές διαθέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε άμεσα από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τον αρνητισμό που δέχεται μέσα στον εργασιακό του χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας. Πλησιάστε με ωραίο τρόπο ανθρώπους που έχετε κουράσει με τη συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε χρειάζεται να γυρνάτε στο παρελθόν με συζητήσεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Μην κόψετε τις επαφές με άτομα κύρους και η ανταμοιβή για όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας θα έρθει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα, θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αλλάξτε τρόπο σκέψης, μην είστε στενοκέφαλοι και μα αιφνιδιαστικές κινήσεις θα πείσετε τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε, θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Μην περιμένετε από κάποια άτομα να σας δώσουν αυτά που εσείς αποζητάτε.

ΙΧΘΥΣ: Η καλή συμπεριφορά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους στενούς σας συνεργάτες. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να εκτοξεύσετε το άγχος σας.