Social Icons

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013


ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τον ερωτισμό σας που θα κινείται στα ύψη να πάει χαμένος, αλλά κάντε την κίνησή σας για να ανακαλύψετε με μεγαλύτερη ευκολία το άλλο σας μισό.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό χώρο, όμως, θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας τους συνεργάτες σας που απλόχερα θα σας δίνουν την πολύτιμη βοήθειά τους και θα σας στηρίζουν  θερμά σε κάθε σας βήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά θετικά, καθώς θα βλέπετε τα σχέδιά σας να προχωρούν ακόμα πιο γρήγορα απ’ ότι υπολογίζατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε δυναμικά για να κερδίσετε ή αν θα μείνετε σταθεροί στη γνωστή σας θέση.

ΛΕΩΝ: Ταξίδια προγραμματισμένα ή απρόοπτα μπορούν να κάνουν τη μέρα σας πιο ενδιαφέρουσα, ενώ ειδήσεις ή πληροφορίες που θα σας έρθουν, θα δώσουν μια νέα πνοή έμπνευσης στα σχέδιά σας όλο το μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ύστερα από πάρα πολύ καιρό, θα ανταμειφθείτε απλόχερα στην κοινωνική σας ζωή και θα βοηθηθείτε να καλλιεργήσετε την ποιότητα στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι προσπάθειες  που κάνατε στο παρελθόν για να ξεπεράσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις θα αρχίσουν να αποδίδουν και το μεγαλύτερο διάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σωστές διαπραγματεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι πρωτοβουλίες σας για δικτύωση με ανθρώπους που αποδεδειγμένα σας αγαπούν και που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε σίγουροι ότι θα προκύψουν πολλές καταστάσεις που θα ξυπνήσουν τη δημιουργικότητα μέσα σας. Δουλέψτε ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος και να προχωρήσετε σε μια εποικοδομητική αναδιάρθρωση των σχέσεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον επικοινωνιακό σας τομέα θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά αν θελήσετε να εξομολογηθείτε μερικά πράγματα που σας βαραίνουν, τότε προσέξτε σε ποιον θα ανοιχτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να συσφίξετε τους δεσμούς με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και να αποκαταστήσετε της σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ: Η εξωτερική σας εμφάνιση σας απασχολεί πάντα και ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που όταν είστε συναισθηματικά στενοχωρημένοι ή απογοητευμένοι, η αδιαφορία που δείχνετε στον εαυτό σας καθρεφτίζετε στην όψη σας.