Social Icons

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΚΡΙΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε άμεσα από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τον αρνητισμό που δέχεται μέσα στον εργασιακό του χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας. Πλησιάστε με ωραίο τρόπο ανθρώπους που έχετε κουράσει με τη συμπεριφορά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε χρειάζεται να γυρνάτε στο παρελθόν με συζητήσεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Μην κόψετε τις επαφές με άτομα κύρους και η ανταμοιβή για όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας θα έρθει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα, θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αλλάξτε τρόπο σκέψης, μην είστε στενοκέφαλοι και μα αιφνιδιαστικές κινήσεις θα πείσετε τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε, θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Μην περιμένετε από κάποια άτομα να σας δώσουν αυτά που εσείς αποζητάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καλή συμπεριφορά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους στενούς σας συνεργάτες. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να εκτοξεύσετε το άγχος σας.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και μη μένετε κολλημένοι στα ίδια. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε επιθετικοί με τους άλλους και μην τους βάζετε περιορισμούς. Ασχοληθείτε με τις ανάγκες που έχουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν η συμπεριφορά σας είναι άμεμπτη, θα περάσετε τις δυσκολίες της ημέρας. Ασχοληθείτε με χαλαρές δραστηριότητες και κάντε δουλειές ρουτίνας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διακριθείτε στον εργασιακό σας χώρο με σίγουρες και ουσιαστικές κινήσεις. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με διπλωματία τις περιουσιακές σας υποθέσεις. Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ: Πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο πριν σας προλάβουν τα γεγονότα. Δείξτε υπομονή με κάποιους νέους συνεργάτες σας που αργότερα θα σας βοηθήσουν.