Social Icons

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013


ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να μην επιδέχεται παρερμηνείες και οι επαφές και οι συζητήσεις σας να διακρίνονται από σαφήνεια και διαφάνεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετές από τις σχέσεις σας θα αναθεωρηθούν και αυτή τη φορά όχι γιατί θα το επιδιώξετε εσείς, αλλά γιατί έτσι θα το επιβάλουν τα γεγονότα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετά ευερέθιστοι θα βγάζετε μια επιθετικότητα, ενώ ο τρόπος που θα αντιμετωπίζετε ειδικά τα καινούρια πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα είναι αρκετά εριστικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γιατί όμως να χειροτερέψετε τα πράγματα, αφού μπορείτε να απομονωθείτε για ελάχιστο και να αποκτήσετε την ψυχραιμία που σας χρειάζεται για να ανταπεξέλθετε στην παρούσα κατάσταση.

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχουν πιο επικοινωνιακοί και πιο διπλωματικοί άνθρωποι από εσάς, οπότε κάντε την προσπάθειά σας να διατηρήσετε τις ισορροπίες που θα είναι για καλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τους εκνευρισμούς που θα σας επηρεάσουν αρνητικά, ειδικά τώρα που αρχίζετε να βάζετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί αν θέλετε πραγματικά να υλοποιηθούν οι στόχοι σας, θα πρέπει να αποφύγετε τη μελαγχολία και τις αρνητικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να θελήσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές, οι οποίες είναι αμφίβολο αν θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως, σίγουρα θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε την αυτοπεποίθησή σας να μειωθεί, μην απομακρυνθείτε από φίλους, αλλά κερδίστε το χαμένο έδαφος.
Προσέξτε τους ενδόμυχους φόβους σας και τη μνησικακία που σας κατατρώει χωρίς να το καταλαβαίνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα δείτε τα πράγματα με τις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι όπως τα είχε κατασκευάσει το μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε σκιές να σας εξουσιάζουν, αλλά ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία. Δεν υπάρχουν φαντάσματα, οπότε σταματήστε να υιοθετείτε τη μανία καταδίωξης που σας πιάνει αρκετές φορές, γιατί οι περισσότεροι είναι με το μέρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ότι μπορείτε για να βάλετε σε τάξη άμεσα, θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις με το σύντροφό σας, θα σας βοηθήσουν και τους δύο να χαλαρώσετε.

ΙΧΘΥΣ: Μη βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα που δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας από κυκλοθυμικές διαθέσεις.