Social Icons

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές θα καταλήγουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δε θα ισχύει το ίδιο και με τα άτομα της οικογένειας σας, καθώς οι εντάσεις ακόμα δε θα έχουν καταλαγιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα θα λειτουργεί λίγο ανατρεπτικά όσο αφορά το κεφάλαιο σχέσεις, αφού θα αναδεικνύει τις αδυναμίες τις δικές σας ή των άλλων και θα φανερώσει πιο καθαρά αν η εξιδανίκευση άξιζε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να ανέβουν αρκετά οι τόνοι και σχέσεις που είναι ταλαιπωρημένες ή χωρίς ελπίδα, να μην προχωρήσουν στη συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ξεχνάτε πως κάποιες σχέσεις γίνονται καλύτερες μέσα από έναν κραδασμό. Αρκετοί από εσάς θα παροτρυνθείτε να συνδυάσετε τον έρωτα με την εργασία, ώστε να εξασκήσετε από κοινού με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ: Να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε ή να βιώσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ενεργητικότητά σας φαίνεται να είναι αρκετά ελαττωμένη και εσείς αντί να φροντίσετε να την ενισχύσετε, είστε έτοιμοι να πάρετε και τα τελευταία αποθέματά της, προκειμένου να κερδίσετε λίγες στιγμές επιτυχίας στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνετε σε πόση εξάντληση υποβάλλετε τον εαυτό σας και θα χρειαστεί να επέμβουν τρίτα πρόσωπα ή συγκεκριμένες καταστάσεις για να σας το υποδείξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διαλέξτε τον σωστό τρόπο ανάπαυσης και όχι αυτόν που θα σας κρατάει σε εγρήγορση όταν θέλετε. Παρόλο που τα οικονομικά σας δε θα έχουν την ίδια ταχύτητα με τα επαγγελματικά σας, σαφώς θα καλυτερεύσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικονομικά και επαγγελματικά θα είναι αλληλένδετα, αφού η αναδιοργάνωση ή οι αλλαγές στη δουλειά θα απαιτούν να βρείτε τρόπους ώστε τα οικονομικά σας να σας απαλλάσσουν από αγωνιώδεις σκέψεις, αλλά και να σας στηρίζουν όποτε εμφανίζεται μια ευκαιρία βελτίωσης της επαγγελματικής σας θέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αρχή της ημέρας μπορεί να μην είναι εύκολο να βάλετε μια τάξη, όμως τα ίδια τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να προχωρήσετε πιο προσεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καταξίωση στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και η βελτίωση της δουλειάς σας θα είναι οι προτεραιότητές σας για σήμερα.

ΙΧΘΥΣ: Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν αρκετά να πλησιάσετε και να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ώστε να μην τις χάσετε όταν θα παρουσιαστούν.