Social Icons

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Διπλό Ενεργειακό Φυλαχτό για Προστασία & Άνοδο

Κάθε πλανήτης έχει τις δικές του ιδιότητες και ενέργειες επάνω στη γη, αλλά και τους δικούς του αγγέλους. Οι άνθρωποι σαν νοήμων οντότητες εισπράττουμε όλα τα θετικά αλλά και τα αρνητικά των πλανητών. Είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να έχουμε στην κατοχή μας τα ανάλογα φυλαχτά για προστασία και βοήθεια.

Ένα ξεχωριστό φυλαχτό για ενίσχυση των ενεργειακών κέντρων της προσωπικής μας αυτοπεποίθησης. Δύο σημαντικοί πλανήτες Ήλιος και Σελήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να μας προσφέρουν τα οφέλη τους με αντιπρόσωπό τους τον «Λευκό Κρύσταλλο Χαλαζία». Πλαισιωμένος όμορφα με ορείχαλκο φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι. Αυξάνει τη θετική ενέργεια, δίνει προστασία από κινδύνους, ενισχύει την καλή διάθεση, μαγνητίζει το σεβασμό και βοηθάει την επαγγελματική, οικονομική και κοινωνική άνοδο.Παραδίδεται καθαρισμένο από κάθε αρνητική ενέργεια, ώστε να προσδώσει στο μέγιστα τα οφέλη του. 

Η χειροποίητη κατασκευή του κάνει το καθένα διαφορετικό, όχι μόνο σε σχέδιο αλλά και γιατί ενεργοποιείται σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης του κατόχου, τον προσωπικό του άγγελο και ορισμένη ώρα Σελήνης. 

Καθώς είναι ειδικά κατασκευασμένο και προορισμένο για να φέρει τύχη και προστασία στον ιδιοκτήτη τους, δεν έχει καμία βλαβερή επιρροή. Ιδανικό για προσωπική χρήση ή για να το προσφέρουμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα. Μπορείτε να το φοράτε, να το έχετε στην τσέπη σας ή να το βάζετε στην τσάντα σας.

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκετε μπορείτε να τον αποκτήσετε, καθώς ο Λευκός Κρύσταλλος Χαλαζίας μπορεί να τα αντιπροσωπεύσει όλα επάξια.

Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό φυλαχτών.

Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 2104131584 και 2104222828 ή μέσω e-mail στο leousivirginia@gmail.com.
Δεκτές πληρωμές και με πιστωτική κάρτα.