Social Icons

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Η γιορτή της αγάπης- 14/2/2017

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και παρόλο που όλοι έχουμε διάφορα θέματα να διαχειριστούμε στην καθημερινότητα, αποζητούμε τρόπους που θα μας απομακρύνουν έστω και λίγο από όσα μας προβληματίζουν και μας ταλαιπωρούν. Ο φτερωτός θεός του έρωτα έρχεται και γιορτάζουμε όλοι, δεσμευμένοι ή μη καθώς ακόμα και όσοι δεν έχετε βρει ακόμα το ταίρι σας, οφείλεται να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τον προσέχετε.
Η 14η Φεβρουαρίου αστρολογικά με την Αφροδίτη και τον Άρη να κινούνται στον φλογερό και παρορμητικό Κριό, σίγουρα θα είναι έντονα τα συναισθήματα και σημαντικό ρόλο θα παίζει η διαχείρισή τους. Όμως, ας μην ξεχνάτε πως στις 11 θα πραγματοποιηθεί Σεληνιακή έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο στο Λέοντα, που προκαλεί κρίσεις και εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο και οι επιρροές της έχουν διάρκεια. Φροντίζοντας να μην είστε σκληροί σε λόγια και ελαφραίνοντας το μυαλό σας από άσχημες σκέψεις, θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βοηθός σας σε αυτό θα είναι ο Ήλιος από τον Υδροχόο που στις 14 κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να είστε συνεπείς σε ότι αποφασίσετε.

Ας δούμε για κάθε ζώδιο χωριστά…

ΚΡΙΟΣ: Με δύο πλανήτες Αφροδίτη και Άρη να κινούνται στο ζώδιό σας, είναι σίγουρο πως θα είστε από τα ευνοημένα ζώδια. Μειώνοντας τον παρορμητισμό σας που τείνει να δείχνει έντονος από την επιρροή της έκλειψης, θα περάσετε ένα ειδυλλιακό και ερωτικό βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο αισθησιασμός σας θα είναι ενεργός και θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Ένα ωραίο δείπνο με το πρόσωπο που αγαπάτε και σας αγαπά είναι μέσα στα εφικτά σχέδια για να περάσετε μια όμορφη βραδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό θα αποδειχθούν σύμμαχοί σας στην προσπάθεια να περάσετε μια όμορφη μέρα αλλά και νύχτα με πολύ κέφι, ατελείωτες συζητήσεις που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και άλλα πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ευαισθησίες που έχετε και τα τεντωμένα νεύρα από την έκλειψη που έχει προβάδισμα, θα σας κάνουν να νιώθετε άβολα και να λείπει η αρμονία από την προσωπική σας ζωή. Πιθανώς να σας ενοχλεί ακόμα και ο αέρας τη μέρα του Βαλεντίνου, οπότε είναι σκόπιμο να κανονίσετε κάτι εντός σπιτιού.

ΛΕΩΝ: Οι επιρροές που θα δεχθείτε από Αφροδίτη και Άρη θα είναι ευνοϊκές και παρόλο που η έκλειψη συνέβηκε στο ζώδιό σας, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια όμορφη ερωτική βραδιά, με άφθονα χάδια και γεμάτη αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί ο γνωστός συντηρητισμός να μη σας αφήσει να λάμψετε, αλλά θα υπάρχει ηρεμία και αρμονία που θα σας προσφέρουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα είτε βγείτε έξω, είτε καθίσετε σπίτι, είτε κάνετε και τα δύο.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα των ερωτευμένων δε θα είναι ιδανική για εσάς, καθώς τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα και θα υπάρχει ο κίνδυνος να τσακωθείτε ανά πάσα στιγμή με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε διαμάχες, καθώς αν τις αρχίσετε θα σας ακολουθούν και τις επόμενες ημέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέτρια θα χαρακτηριστεί η μέρα για τους περισσότερους από εσάς, καθώς ο Άρης που θεωρείται παραδοσιακός κυβερνήτης σας θα σας αφήσει να νιώσετε ανάλαφρα συναισθηματικά, όμως προς το τέλος της μέρας ενδέχεται να υπάρξει καυγάς εξαιτίας της κτητικότητας που θα δείξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα δεχθείτε αρκετή εύνοια από την Αφροδίτη και τον Άρη για να ανταποκριθείτε θετικά απέναντι στο σύντροφό σας. Η μέρα θα είναι γεμάτη έρωτα και θα ολοκληρωθεί με μια βραδιά γεμάτη ενέργεια και πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει σχετική ψυχρότητα και δε θα νιώθετε ψυχικά έτοιμοι να χαλαρώσετε. Όσο η μέρα θα φτάνει προς το τέλος της το κλίμα θα καλυτερεύει. Προσπαθήστε να δώσετε αγάπη ακόμα και αν νιώθετε να παίρνετε λιγότερη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η θετική ενέργεια που θα λαμβάνετε από την Αφροδίτη και τον Άρη θα σας κάνει να θέλετε να γιορτάσετε τη μέρα, ακόμα και αν δεν είναι του τύπου σας. Αξιοποιήστε δημιουργικά τις ώρες σας για να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση. Αποδεχθείτε προτάσεις για να βγείτε έξω.


ΙΧΘΕΙΣ: Από εσάς και μόνο θα εξαρτηθεί  πως θα κυλήσει η μέρα σας, αφού θα κρατάτε την πίτα, θα κρατάτε και το μαχαίρι. Δείξτε κατανόηση και διατηρήστε τις δεσμεύσεις σας για να κρατήσετε μακριά αρνητικές επιρροές και να περάσετε μια ερωτική μέρα.