Social Icons

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Κυριακή 12 έως 18/2/17

ΚΡΙΟΣ: Οι πλανητικές διελεύσεις ζητούν από εσάς να βάλετε στο μικροσκόπιο ότι έχει φθαρεί και ζητάει επίμονα αλλαγές. Πρέπει να κατασταλάξετε σε τι επίπεδο βρίσκεται η σχέση σας. Εάν νιώθετε ότι έχει ραγίσει το γυαλί, είναι άσκοπο να δίνετε παρατάσεις. Εάν όμως η σχέση σας αξίζει, όσο και αν δοκιμαστούν οι αντοχές σας θα βγείτε νικητές. Στις 16 που ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει εξάγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας, οι αδέσμευτοι του ζωδίου, σταματήστε να παλινδρομείτε σε εφήμερες σχέσεις και επιπόλαιες γνωριμίες επειδή είναι πιο εύκολο, γιατί αυτό δε σημαίνει ότι θα είστε ευτυχισμένοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Περιοριστείτε μόνο στα απαραίτητα λόγια, ώστε να γίνουν κατανοητές οι θέσεις σας και ξεκινήστε μια σειρά από διπλωματικές επαφές για να αναλάβετε σοβαρές πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το συναισθηματικό σας τομέα, αφού θα είναι άμεσα συνδεδεμένα. Η επανόρθωση ορισμένων πράξεών σας στον τρόπο που χειρίζεστε τα αισθήματά σας θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θα νιώσετε καλύτερα με τη συνείδησή σας. Δεν πειράζει που επιτέλους αντιληφθήκατε ότι μερικά πράγματα δεν έχουν γίνει από την πλευρά σας την κατάλληλη στιγμή, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση με το σύντροφό σας, πρέπει να κουραστείτε αρκετά.  Η καρδιά σας ζητάει σοβαρότητα και αληθινά αισθήματα και θα είναι πιο εύκολο να τα βρείτε εάν είστε προσεκτικοί στις συναισθηματικές σας επενδύσεις. Τυπικώς ή ουσιαστικός κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος, όχι ιδιαίτερα εύκολος, που στην πορεία του έγιναν λιγότερα από αυτά που εσείς θέλατε και περισσότερα από αυτά που επιθυμούσαν οι άλλοι, όποιοι και να ήταν αυτοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα καταφέρετε να ξαναβρείτε χρήσιμες ισορροπίες που είχαν ανατραπεί και λύσεις για τα προβλήματα ή τους προβληματισμούς που είχαν προκύψει. Αφήστε τη ζωή σας να κυλήσει ήρεμα και γαλήνια, χωρίς να τη γεμίζετε άγχος και στρες ασταμάτητα. Πρέπει να γίνετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας όπως παλιά και περισσότερο τολμηροί σε ότι θα αφορά το μέλλον σας. Προβείτε στις ρυθμίσεις που επιβάλλονται προκειμένου να ομαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε απλά να κάνετε μια ανασυγκρότηση βάσει παλιών δεδομένων.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρχουν εναλλαγές στα συναισθήματά σας, αλλά παρά τις αντιξοότητες θα σας δοθεί η δυνατότητα να καθορίσετε εσείς περισσότερο τη ζωή σας και όχι οι άλλοι ή οι συγκυρίες. Νέες προοπτικές, καινούρια δεδομένα, νέοι τρόποι και πρακτικές, θα σας αναγκάσουν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Η στήριξη που θα λάβετε από το σύντροφο σας θα είναι ανεκτίμητη, όμως, δε θα είναι το μόνο άτομο που θα σας προσφέρει τη βοήθειά του, καθώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τις ευαισθησίες σας και ιδιαίτερα το μεταβολισμό σας. Κλείστε την τηλεόραση και ξαπλώστε για να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Εάν περιμένετε πρώτα να νυστάξετε το πιο πιθανό είναι το επόμενο πρωινό να σας βρει σε κατάσταση αποσύνθεσης. Γιατί να παιδεύετε άδικα τον οργανισμό σας, ενώ μπορείτε να του προσφέρετε πολλά. Είστε αρκετά γοητευτικοί και αξίζει τον κόπο να το δείξετε και στους άλλους, που θα ξετρελαθούν με την προσωπικότητά σας, αλλά και με το παιδί που κρύβετε μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ: Στον εργασιακό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Ανακατατάξεις και βελτιώσεις είναι φυσικό να μην βολέψουν κάποιους, γι’ αυτό πρέπει να είστε παρατηρητικοί σε συμφωνίες και όρους που θα θέσετε. Αντιμετωπίστε λάθη και εκκρεμότητες, εξαντλώντας κάθε περιθώριο εκεί που η πρώτη λύση φαίνεται σα διαφωνία. Η μέρα δεν αποκλείει το κέρδος, απλά θα πρέπει να κουραστείτε περισσότερο για να το αποκτήσετε και να το υπερασπιστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα σας προσφερθούν οι ευκαιρίες που θέλετε για να θεραπεύσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας. Χρειάζεται να κατασταλάξετε σε νέα μέτρα και σταθμά, αποφεύγοντας τις ακραίες καταστάσεις και τις υπερβολές. Η τύχη θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ένα χρήσιμο άνθρωπο, να γεφυρώσετε ένα χάσμα με κάποιον άλλο, να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία και να πάρετε μια νέα θέση, έτσι ώστε να βελτιωθεί η αισθηματική σας ζωή. Αλλάξτε μια παλιά συνεργασία που δε σας ικανοποιεί με μια καινούρια που θα σας γεμίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 14 με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, αφήστε τον έρωτα να μπει και πάλι στη ζωή σας και να την κάνει να ανθίσει σαν έναν πανέμορφο κήπο. Μπορεί να μην έχετε ανάγκη από κάποιον που θα είναι μόνιμα δίπλα σας, αλλά οι στιγμές που θα θέλατε μια ζεστή αγκαλιά και ένα χάδι, είναι κατά πολύ περισσότερες από τις στιγμές που αποζητάτε τη μοναξιά σας. Αφεθείτε, λοιπόν, χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές στο να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα βρείτε αρκετά πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα από ένα θετικό γύρισμα των καταστάσεων που υπάρχουν στη ζωή σας, θα ανακτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε θέματά σας που τα περιμένατε καιρό. Είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο σωστά τις παρορμήσεις και τους υπερβολικούς σας φόβους απέναντι στο πολύ καλό που μπορεί να προκύψει, γιατί έτσι θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα θετικά, που θα υπάρξουν με πολλές μορφές. Συντονιστείτε και κινηθείτε μα αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σταματήσουν τα πολλά απρόοπτα, οι εκπλήξεις επιβάλλονται και θα περιοριστεί η αναστάτωση, αλλά έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε μία φάση που αναγκαστικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είχατε συνηθίσει. Υπηρετήστε κάποιες προτεραιότητες που μπορεί να μην είναι δικής σας επιλογής, αλλά πρέπει λόγω της γενικής κατάστασης. Δημιουργούνται συνθήκες εκκαθαρίσεων και είναι πιθανό να συναντήσετε μερικές δυσκολίες. Ρυθμίστε όλες τις ρευστές καταστάσεις, για να δημιουργηθούν νέες, σταθερές δομές.


ΙΧΘΥΣ: Επικοινωνήστε με τους άλλους και διαπραγματευτείτε λεπτομέρειες στις σχέσεις σας, για να βρείτε που υπάρχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα. Η δίκαιη κρίση και τα τεκμήρια είναι αυτά που θα σας δώσουν καλές και ίσως συμβιβαστικές λύσεις. Δείτε την αξία κάποιων δεσμεύσεων και την ανάγκη ορισμένων αποδεσμεύσεων. Το σκηνικό θα είναι το ίδιο, αλλά θα αποκαλυφθεί και κάποιο άγνωστο παρασκήνιο. Ψάξτε μήπως υπάρχουν κακώς κείμενα για να βρείτε τρόπους να τα διορθώσετε ή να ανακαλύψετε κρυφές καλές πλευρές που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό.