Social Icons

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Φεβρουάριος...



Την 1η ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει ανατροπές σε σχέδια και καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων. Αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις για να αποφύγετε εμπόδια. Η όψη αυτή είναι επίσης ακατάλληλη για να προβείτε σε αγορές που σχετίζονται με την τεχνολογία.

Στις 2 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, σας κάνει απαιτητικούς και αρκετά τολμηρούς ώστε να δίνετε υποσχέσεις που δε θα μπορείτε να κρατήσετε. Μειώστε όσο μπορείτε τον ενθουσιασμό σας και πατήστε στη γη, πριν καταστρέψετε ότι έχετε χτίσει με κόπο και υπομονή.


Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό κάνοντάς σας ανταγωνιστικούς και διεκδικητικούς. Θα θέλετε να ανανεωθείτε, ενώ ταυτόχρονα θα είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε πιο εκδηλωτικοί στο να δείξετε τι αισθάνεστε και ξεκάθαροι σε ότι πείτε. Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στις 6 ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, φέρνει δοκιμασίες σε καθημερινά θέματα, σχέδια και στόχους. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια και να προστατεύσουμε τα κεκτημένα σας. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις καθώς θα είστε επιρρεπείς, ενώ οι τάσεις απληστίας θα προκαλέσουν προβλήματα αν δεν περιοριστούν. Επηρεάζονται περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).

Στις 7 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και κάνοντάς σας πιο τολμηρούς. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τα τρέχοντα θέματα ή την καθημερινότητά. Συνδυάστε τη γνώση με καθετί καινούριο, κρατώντας ζωντανές τις επαφές με τους γύρω σας.

Στις 9 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας.

Στις 10 ο Ερμής
στον Υδροχόο  σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, ώστε να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στις 11 πραγματοποιείται Σεληνιακή έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο στο Λέοντα. Σηματοδοτεί εντάσεις, άσχημες σκέψεις και σκληρά λόγια, ενώ πυροδοτεί κρίσεις και ρήξεις στο συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε κινδύνους και παγίδες σε οικονομικό επίπεδο. Κρατήστε τις ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μην προβείτε σε ακραίες αλλαγές που δεν έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 3ου δεκαημέρου. Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Υδροχόο κάνει τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και βοηθώντας σε νομικές υποθέσεις που έχουν συλλεχθεί οι σωστές πληροφορίες.

Στις 14 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.

Στις 16 ο Ερμής
στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό, δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας.
 
Στις 21 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, δημιουργεί ενδιαφέρουσες συζητήσεις και φέρνει ευχάριστες αλλαγές, ενώ οι πρωτότυπες ιδέες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά.

Στις 21 ο Ερμής
στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον Δία σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, αυξάνει επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις και διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να μη δημιουργηθούν εμπόδια σε σχέδια εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Δία.

Στις 22 ο Άρης
στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα σας γεμίσει ανασφάλειες και δύσκολα θα μπορείτε να εκφραστείτε. Μην αφήσετε ζήλια και κτητικότητα να βγουν στην επιφάνεια γιατί θα προκληθούν έντονοι καυγάδες.

Στις 23 ο Ερμής
στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, σας βοηθάει να πάρετε αποφάσεις, να εκπληρώσετε στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε.

Στις 25 ο Ερμής περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές.

Στις 26 πραγματοποιείται Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη μαζί με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς. Υποσυνείδητο και προσωπικές επιθυμίες έρχονται στο επίκεντρο. Νέα ξεκινήματα ή διορθώσεις σε ότι χρειάζεται θα γίνονται με άνεση, ενώ  τα «θέλω» του εαυτού μας θα προωθούνται ευκολότερα. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.


Στις 27 ο Άρης στον Κριό σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, σας ωθεί να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σας οπότε οι αντιδράσεις, οι κόντρες και οι προστριβές θα είναι αναπόφευκτες.