Social Icons

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Εκδηλώστε τη δημιουργικότητά σας και βοηθήστε τους συνεργάτες σας για να σας στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους. Αφήστε τα συναισθήματα σας να σας οδηγήσουν και βρείτε χρόνο να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομακρυνθείτε από κακόβουλα άτομα για να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στα επαγγελματικά σας θέματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταματήστε να μένετε πάντα στη θεωρία και προχωρήστε σύντομα σε πράξεις. Μην επιτρέψετε σε αναμνήσεις όχι και τόσο ευχάριστες να σας απομονώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το γεγονός να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις θα αποδειχθεί ωφέλιμο και κερδοφόρο. Προς το παρόν τουλάχιστον, περιορίστε τις ανάγκες σας στις απολύτως απαραίτητες.

ΛΕΩΝ: Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, προετοιμαστείτε ψυχολογικά. Φανείτε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας και θα σας βγει σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτό που θα σας βοηθήσει πολύ τη σημερινή ημέρα, είναι η τυπικότητα και η διπλωματία. Μην αποκαλύπτετε τόσο εύκολα τα συναισθήματα και τις διαθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Όταν δε ζητάνε τη βοήθειά σας, δε χρειάζεται να τη δίνετε με τόση ευκολία. Βρείτε πρωτότυπες λύσεις και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα, που θα σας ανεβάζουν τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είναι εποικοδομητικό αν δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία και κυρίως από την πλευρά άλλων. Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, σκεφτείτε πάρα πολύ καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε μια οικονομική παρεξήγηση να μπει ανάμεσα σε εσάς και ένα φίλο σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο μιας ενέργειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αναλάβετε άλλα ρίσκα σε εργασιακά θέματα που σπάνε τα νεύρα σας και σας πάνε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέστε νέες βάσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και αναγεννηθείτε. Για να καταλάβουν οι άλλοι τις ευαισθησίες σας, θα πρέπει να μη φυλακίζετε τα συναισθήματά σας.


ΙΧΘΥΣ: Μη σας φοβίζουν οι αλλαγές και κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί είναι για το συμφέρον σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μία ερωτική σχέση μόνο και μόνο για να καλύψετε τις ανάγκες σας.