Social Icons

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Πριν βιαστείτε να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, δείτε τι πραγματικά θέλει από εσάς. Μη χάσετε την ψυχραιμία σας πριν διαπιστώσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα προβλήματα ασυνεννοησίας που θα έχετε με τους υφιστάμενους σας, θα σας κουράσουν. Εάν συνεχίσετε να αποσκοπείτε μόνο στην αρχηγία και αδιαφορείτε για όλα τα άλλα, θα κάνετε πολλές λάθος κινήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλετε να βρίσκετε συμβιβαστικές λύσεις, όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Αναζητήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Αντί να δουλεύετε και να παλεύετε μόνοι σας για όλα, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας, πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Κατακτήστε πιο εύκολα στόχους, έχοντας δίπλα σας φίλους και τη συμπαράστασή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και κάντε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε με καλή άμυνα και πολλή λογική, για να μην βρεθείτε στη δύσκολη θέση να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις την τελευταία στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να δώσετε ακόμα μία ευκαιρία σε ένα φιλικό σας άτομο που σας έχει απογοητεύσει. Με δυναμισμό και θάρρος, οδηγήστε μια συζήτηση εκεί που εσείς θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά με το σύντροφό σας, μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του. Μην αφήνετε κενά εκεί που δεν πρέπει και πείτε αυτό που έχετε να πείτε, χωρίς ενοχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στη συλλογή πληροφοριών και όχι σε ανόητα κουτσομπολιά και σχόλια που ακούτε. Μην αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, για να μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας σωστά. Φροντίστε να περάσετε ήρεμα τη μέρα σας, χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς.


ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να δώσετε ή να πάρετε τελικές αποφάσεις για επαγγελματικά σας θέματα. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αν θέλετε να σας πάρουν σοβαρά.