Social Icons

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να απομυθοποιήσετε κάποια άτομα που έχετε πολύ ψηλά στην εκτίμησή σας και ίσως δεν το αξίζουν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιδιώξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε να κάνετε αλλαγή περιβάλλοντος, που θα σας κάνει πολύ καλό. Τη συγκεκριμένη στιγμή ακόμα και ένα ταξίδι θα σας φτιάξει τη διάθεση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και αφήστε το συναίσθημα στην άκρη. Είναι η μόνη διέξοδος για να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που αντικειμενικά δεν έχετε κανένα πρόβλημα, η ανησυχία σας θα παραμένει και τα ξαφνικά έξοδα θα σας γεμίσουν ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και πράξτε ανάλογα, ακόμα και όταν η λογική σας υπαγορεύει άλλα. Είναι δύσκολοι οι καιροί για να το παίζετε ήρωες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επαφίεστε σε μεσοβέζικες λύσεις για να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις συνεργασίες ή στις σχέσεις σας. Πρέπει να προχωρήσετε πιο σωστά.

ΖΥΓΟΣ: Τις ώρες που νιώθετε αδυναμία ή μοναξιά, χρησιμοποιήστε σαν αντίδοτο την φιλία. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε καλύτερα πράγματα σε πολλούς σας τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε απόλυτα ειλικρινείς πρώτα απέναντι στον εαυτό σας και μετά με τα άτομα που σας βοηθούν ηθικά ή πρακτικά, γιατί η συμπεριφορά σας γεννάει αρκετές αμφιβολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι φόβοι που έχετε γύρω από τις διάφορες σχέσεις σας είναι εύλογοι, αλλά μάλλον το παρακάνετε. Από τα μισά της μέρας θα νιώσετε έτοιμοι για πιο εντυπωσιακά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισορροπήστε σε αυτά που θέλετε και σε αυτά που μπορούν να γίνουν. Έχετε αρκετά θετικά στοιχεία προς αξιοποίηση και η συμπαράσταση δε θα σας λείψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που η λογική και το συναίσθημα πολύ συχνά βρίσκονται σε κόντρα μέσα σας, θα βρείτε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας.


ΙΧΘΥΣ: Με γνώμονα τη χρησιμότητά τους, επιλέξτε τα πρόσωπα που θα χρειαστεί να σας πλαισιώσουν, γιατί από μέσα από αυτά θα προκύψουν έξυπνες ιδέες για εσάς.