Social Icons

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Δείτε τη θετική πλευρά της κοινωνικότητας και μην κόψετε κάθε είδους συναναστροφής. Τολμήστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό, για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Διεκδικήστε περισσότερο χρόνο για τη σχέση σας μια που οι ιδιαίτερες στιγμές θα βοηθήσουν να αναπληρώσετε τα κενά. Μη βασιστείτε σε ενέργειες που δεν έχουν συζητηθεί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στηρίξτε τις ελπίδες σας σε μια συναισθηματική τρυφερότητα που φαίνεται να δημιουργείται. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας μέχρι να αποδειχθεί ότι είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δε χαλαρώσετε, οι εκλογικεύσεις σας δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αποδεκτές. Όταν έρθει η ώρα να κάνετε ένα απολογισμό, ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε το σύντροφό σας να λειτουργεί χωρίς πρόγραμμα, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά και τη συνεργασία σας. Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας και εκφράστε ανοιχτά αυτά που σας απασχολούν για την πορεία της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις και εργασίες σας, δίνοντας λύσεις. Μην επιτρέπετε να σας απορροφούν θέματα καθημερινότητας και αποσυντονίζεστε από τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν υπάρχει κάποια συνεργασία που έχει αποβεί ανώφελη για εσάς, δώστε της τέλος. Ξεπεράστε αδικαιολόγητες φοβίες και διώξτε μια και καλή σκουριασμένες αντιλήψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποδράστε από τα καθημερινά που σας πνίγουν με μια εκδρομή και αλλάξτε εικόνες. Πάρτε στα σοβαρά λόγια ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν ακούγατε και αγνοούσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τάση να κυριαρχήσετε σε θέσεις και απόψεις δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας ότι δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε με κατανόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και την καλή σας διάθεση και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Για να αισθανθείτε πληρότητα με το σύντροφό σας, εκφράστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατήστε τα έξοδά σας σε κάποιο επίπεδο και μην κάνετε περιττά ψώνια, είτε για εσάς είτε για τους άλλους. Με επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις κατάλληλες γνωριμίες, τολμήστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.


ΙΧΘΥΣ: Προγραμματίστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους πραγματοποιείται. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες που σας πιάνουν συχνά δεν αποφεύγονται με τη μοναξιά.