Social Icons

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μοιραστείτε τις σκέψεις, τα συναισθήματά, τους προβληματισμούς, ακόμα και τους φόβους σας για να μπορέσουν να σας καταλάβουν καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που είναι αβάσιμα, γιατί η σκληρότητα του συντρόφου σας θα είναι φυσικό αποτέλεσμα και ίσως καταστρέψετε τις ελπίδες και τις προσδοκίες που είχατε για τη σχέση σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν η σχέση σας στηρίζεται σε σεβασμό, αγάπη και αλληλοκατανόηση είναι σε γερά θεμέλια και δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι κινδυνεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να θέσετε όρια στις ερωτικές επιθυμίες και το πάθος σας. Μη φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, γιατί θα μετανιώσετε που με τη συμπεριφορά σας επιτρέψατε να πληγωθούν πρόσωπα που δε θα θέλατε.

ΛΕΩΝ: Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι είναι γιατί ακόμα δε φροντίσατε να αποτινάξετε από πάνω σας την ακαμψία. Πάψτε να χρησιμοποιείτε στηρίγματα και δεκανίκια για να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να αποκτήσετε τη σχέση των ονείρων σας μην προσπαθείτε να ξεπεράσετε τους άλλους. Βγάλτε από το μυαλό σας ότι δεν έχετε τα περιθώρια να περιμένετε μια σωστή σχέση.

ΖΥΓΟΣ: Εάν εξαιρέσουμε την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει κάποιες στιγμές, η μέρα θα είναι υπέροχη. Ο σύντροφός σας περνάει ένα μεταβατικό κρίσιμο στάδιο και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και συμβουλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το να παραδεχθείτε κάποια λάθη σας δεν είναι τόσο οδυνηρό όταν αγαπάτε πραγματικά. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν. Συζητήστε εφ’ όλης της ύλης με το άτομο που πιστεύετε ότι σας έχει εξαπατήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε σίγουροι πως με ένα πλατύ χαμόγελο μπορείτε να ανοίξετε πολλές πόρτες. Δώστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με μέλη της οικογένειάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την αισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον φροντίστε να τη βελτιώσετε. Φροντίστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή τι είναι αυτό που εσείς θέλετε.


ΙΧΘΥΣ: Προωθήστε τα καινούρια σας σχέδια έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Τολμήστε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις που έχουν τα φόντα να αποδώσουν αργότερα.