Social Icons

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Επειδή μπορεί να συμβεί και ένα αναπάντεχο συναπάντημα, μερικοί από εσάς θα νιώσετε ότι έρχονται τα πάνω-κάτω μέσα σας. Χαλαρώστε επιτέλους γιατί τον τελευταίο καιρό σας χαρακτηρίζει έλλειψη ελέγχου των συναισθημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσοι έχετε ήδη μια καλή σχετικά σχέση, διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και να ξέρετε ότι αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο σωστά.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται κάποια ευαίσθητα σημεία στην υγεία σας και κάποιοι συχνοί έλεγχοι θα σας απαλλάξουν από περίεργες σκέψεις που επιβαρύνουν την ψυχολογική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η άρνηση που έχετε κάποιες φορές να δείτε την πραγματικότητα τους εαυτού σας οφείλεται στην άρνηση να παραδεχθείτε τα ελαττώματα που έχετε.

ΛΕΩΝ: Κατά τη διάρκεια της μέρας πιθανόν να διαπιστώσετε ότι μια πρόσφατη γνωριμία σας δεν ήταν μόνο ενθουσιασμός και ακόμα μια αψιμαχία σας να μην αφήσει σημάδια εφόσον υπάρχει πραγματική αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρωτεύουσα σημασία θα έχει να τεθούν ορισμένοι όροι απ’ όλες τις πλευρές επί τάπητος και στη συνέχεια να προσδιοριστεί η χρυσή τομή ανάμεσά τους.

ΖΥΓΟΣ: Πολλές φορές η δουλειά γίνεται το αγαπημένο σας χόμπυ και δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτήν, αλλά οι εντάσεις και οι δυσκολίες θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας για την επαγγελματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταλαβαίνετε πολύ καλά πλέον πως πρέπει να προβάλετε δυναμικά τον εαυτό σας και να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα σκαμπανεβάσματα της τύχης, θα απαιτήσουν από εσάς να έχετε γερά νεύρα, καθώς θα πάρετε μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα θα μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα τι μπορεί να μείνει και τι πρέπει να αλλάξει, όμως, θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί και το καλό κλίμα επικοινωνίας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πραγματικά το ταλέντο σας σε συναλλαγές, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προκλήσεις που δέχεστε από το σύντροφό σας, σας έχουν αναγκάσει να κλειστείτε αρκετά στο καβούκι σας και μια που δεν έχετε τη διάθεση να βγείτε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε, καταλήγετε να παρακολουθείτε παθητικά.


ΙΧΘΥΣ: Μη δείχνετε στο ταίρι σας ότι είστε υπέρ του δέοντος ανασφαλείς, μια που δεν είστε έτσι στην πραγματικότητα, γιατί θα σας κυκλώσει εσωτερική μοναξιά που θα σας οδηγήσει στην ψυχική απομόνωση.