Social Icons

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οι περισσότερες σκέψεις σας θα στρέφονται γύρω από τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα και αυτό θα επηρεάζει κατά πολύ την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα σχέδια και τις αποφάσεις που θα θέσετε σε εφαρμογή θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Η αντίληψη που έχετε θα σας βοηθήσει στην ανακάλυψη της αλήθειας και θα απελευθερώσει το πνεύμα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας και στην πορεία θα βασιστείτε σε νέες βάσεις και μοντέλα για τις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα οικογενειακά σας θέματα προσπαθήστε να μη συμπεριφέρεστε σαν παιδί, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να μην υπάρχουν θύτες και θύματα.

ΛΕΩΝ: Να είστε προσεκτικοί σε όλα και να μην παραβλέπετε τις λεπτομέρειες των υποθέσεών σας. Η μέρα συντελεί στη γενική αποκατάσταση των υποθέσεών σας για να μπορέσετε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ: Η ηθική σας θα σας επιβάλλει να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε. Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας τις τρέλες σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην υιοθετήσετε το σνομπ ύφος αφού έτσι κι αλλιώς δε σας ταιριάζει και μην επιχειρήσετε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τοποθετήστε τις σχέσεις σας πάνω σε μια νέα βάση, όπου ο καθένας θα έχει διακριτό ρόλο για να ενισχυθούν και να είναι καλύτερες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να μην είστε περισσότερο περίεργοι, γριφώδεις και επαναστατικοί απ’ όσο πρέπει, γιατί αυτά τα «προσόντα» όταν εκδηλώνονται ανεξέλεγκτα δημιουργούν προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βέβαια, το πλανητικό σκηνικό σας προστατεύει ενισχύοντας το ορθολογικό σας πνεύμα, κάτι που δείχνει ότι θα βλέπετε τις σχέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία.


ΙΧΘΥΣ: Θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να διεισδύετε στην ψυχή του καθενός και να τους κατανοείτε. Απολαύστε μεγάλες συγκινήσεις και χαρές από την καριέρα σας.