Social Icons

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μην πιέζετε το χρόνο, αλλά αντίθετα αφήστε τον να δουλέψει για εσάς. Βάλτε ένα στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τόσες εναλλαγές της διάθεσής σας το σίγουρο είναι πως δε θα πλήξετε στιγμή. Η αβεβαιότητα που νιώθετε μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί να πιστέψετε στις ικανότητές σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, θα κουμαντάρετε καλύτερα τις καταστάσεις. Για να είναι ομαλές οι σχέσεις σας φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε κάποια περιουσιακά σας στοιχεία που μπορούν μακροπρόθεσμα να σας δώσουν κέρδη. Να είστε πιο διπλωματικοί γιατί η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο.

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο στους γύρω σας για να καταλάβουν πως λειτουργείτε και να σας βοηθήσουν. Θα σας δοθούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σκύβετε το κεφάλι σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν, ακόμα και αν θα είναι συνεργάτες σας. Αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες για να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να μη δώσετε σε κανέναν υποσχέσεις που θα σας δεσμεύουν. Αρκεί να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί για να μπορείτε να έχετε νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη ζορίζετε τα πράγματα για να γίνουν όπως εσείς τα φαντάζεστε. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν οι ενέργειες που κάνετε είναι αποδοτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η δεσποτική συμπεριφορά που υιοθετείτε κάποιες φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν ανίκανοι. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις να αλλάζουν το πρόγραμμα της ημέρας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με κάποια θέματα που σας φαίνονται ανεξήγητα και προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε. Η συμπεριφορά των άλλων και τα προβλήματα της καθημερινότητας συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε όσο μπορείτε συζητήσεις και διαφωνίες που θα δημιουργήσουν ρήξεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να μαλώσετε ή ότι θα τα ξαναβρείτε αργότερα.


ΙΧΘΥΣ: Επιβάλλετε να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνουν λάθη που θα ανατρέψουν την πορεία σας. Ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στη ζωή σας και είναι σημαντικό να αρχίσει με αισιοδοξία.