Social Icons

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήστε κάποιες από τις απόψεις σας, όσο είναι ακόμα νωρίς. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, απομονωθείτε για λίγο.

ΤΑΥΡΟΣ: Διασκεδάστε με φίλους και αλλάξτε για λίγο την καθημερινότητά σας. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, αφού πρώτα δείτε ποιοι αξίζουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στη δύσκολη διαδρομή που είχατε να διανύσετε το χρόνο αυτό, μάθατε να διεκδικείτε σωστά αυτά που σας ανήκουν, διατηρώντας ένα συντηρητισμό στις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέσα από συνειδητοποιήσεις, παρατηρήσεις και γεγονότα, θα δημιουργήσετε μια καινούρια πραγματικότητα.
Προσπαθήστε να κατανοήσετε όσους σας δυσκολεύουν και να τους κάνετε συμμάχους σας.

ΛΕΩΝ: Η ανάγκη σας να κοιτάξετε προσεκτικά άλλη μια φορά τη ζωή σας και όλα όσα την περιβάλλουν θα μεγαλώσει και θα σας κάνει ασυγκράτητους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα παραμένετε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, οπότε θα χρειαστεί να μάθετε να είστε πιο ψύχραιμοι, πιο υπομονετικοί και κυρίως πιο ρεαλιστές.

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε μπροστά και δείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς να σας πιάσει ο φόβος να γυρίσετε πίσω σε κάτι που δε σας ταιριάζει ή δε σας αρέσει, μόνο και μόνο επειδή σας παρέχει ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θυμηθείτε πως πρέπει να προχωράτε στη ζωή σας μέσα από αλλαγές, ακόμα και αν κάποιες από αυτές θα απαιτούν θυσίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας ανοίξουν καινούριοι δρόμοι για να φτάσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά αν η εμπειρία σας στους ανθρώπους δεν είναι και τόσο πλούσια, θα πρέπει να προετοιμαστείτε καλύτερα, ώστε να μην πέσετε θύμα παραπλανήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε όσο πιο διεκδικητικοί μπορείτε και να ζητήσετε από τους άλλους να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αντιστοιχεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να έχετε σταθεροποιήσει το προηγούμενο, ειδικά αν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα ή γεγονότα που υπερβαίνουν τις δυνάμεις σας.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να δείξετε τις αντοχές σας με ψυχραιμία και υπομονή. Ενδέχεται να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο άτομα της οικογένειάς σας.