Social Icons

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Επειδή δεν είναι δυνατό να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ευθύνες και στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάνατε επαναστάσεις που δεν ευδοκίμησαν, χρησιμοποιήσατε υψηλούς τόνους και απομακρύνατε φίλους και κυρίως αναζητήσατε έναν έρωτα που σας πρόδωσε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα δεν είστε σίγουροι αν κάποια λάθη είναι δικά σας ή αν οι συνθήκες ήταν αυτές που σας ανάγκασαν να συμβιβαστείτε για να προχωρήσετε παρακάτω.

ΛΕΩΝ: Παρά τις δυσκολίες της μέρας θα σας ανοιχθούν νέοι δρόμοι που κάποιους από αυτούς πρέπει να τους απορρίψετε και κάποιους να τολμήσετε να τους ακολουθήσετε, ώστε να αδράξετε ευκαιρίες και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο απολογισμός σας θα πρέπει να είναι η αφετηρία για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες σας. Μην επιτρέψετε στη βιασύνη να καθορίσει εκείνη τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σταθμίσει τις αποφάσεις, να ανακατατάξει τις προτεραιότητες και να χαράξει τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να τον προβάλετε σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και όσο και αν τα επαγγελματικά σας θα απαιτούν πολλές ώρες δουλειάς, μην αρνηθείτε προσκλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους μπορεί να είναι απρόβλεπτη, αλλά μην απομακρυνθείτε από τα άτομα που θα γνωρίσετε, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα δοκιμάσετε καινούριους τρόπους επικοινωνίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα θα είναι αρκετά απατηλή και ενδέχεται να απογοητευτείτε από πρόσωπα που δεν το περιμένατε. Όμως, θα το ξεπεράσετε χωρίς απώλειες και θα δώσει νέο αέρα στη συναισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκεντρωθείτε στα σχέδιά σας, γιατί η παρόρμηση να κάνετε πολλά συγχρόνως θα δώσει αρνητικά αποτελέσματα. Γεμίστε δυναμισμό για να ρυθμίσετε οριστικά εκκρεμότητες που συνεχώς αναβάλετε να διευθετήσετε.


ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε την εγωιστική συμπεριφορά απέναντι στα οικογενειακά σας άτομα, καθώς η δημιουργία εντάσεων ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κληρονομικά θέματα και να αρνηθούν να σας υποστηρίξουν.