Social Icons

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Είναι ανάγκη να τηρήσετε κάποιες ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα σε θέματα που θα αφορούν την αμοιβαιότητα των σχέσεών σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Να θυμάστε πως η ειλικρίνεια είναι προτιμότερη, ενώ οι παραπλανητικές διεργασίες μάλλον θα σας βλάψουν. Η υποστήριξη της οικογένειάς σας στον επαγγελματικό τομέα θα παίξει μεγάλο ρόλο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δική σας συμπεριφορά και λιγότερη στων άλλων και παρόλο που θα αντιμετωπίζετε με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, θα αλλάξετε πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα είστε πιο συγκρατημένοι στις επαφές σας με τους άλλους και αρκετά συχνά η συμπεριφορά σας θα επηρεάζεται από τη στάση του προσώπου που θα έχετε κάθε φορά απέναντί σας.

ΛΕΩΝ: Μέλημά σας είναι να τα ψάξετε όλα αυτά και κυρίως να ανακαλύψετε πώς η δική σας στάση αφήνει στους άλλους περιθώρια για παρερμηνείες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το έχετε βάλει πείσμα να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας και μέσα σε αυτά είναι να ασχοληθείτε με μικροενοχλήσεις που έχετε και παραμελείτε εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε επιτέλους με την εξωτερική σας εμφάνιση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά πως οι προοπτικές που έχετε να λάμψετε είναι υπέρ του δέοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε τον εαυτό σας σαν να είναι ένα μωρό και θα ανακαλύψετε με μεγάλη χαρά πως οι γνωστές σας ημικρανίες θα μειωθούν σημαντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πρακτικές σας ανάγκες και η πολλή δουλειά που αναλαμβάνετε δε σας επιτρέπουν να έχετε αρκετή προσωπική ζωή. Εάν θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο ελέγξτε τα αποθέματα της αντοχής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ξεκινήσετε βιαστικά μια καινούρια εργασία απλώς γιατί θα σας ενθουσιάσει, γιατί δε θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε σε αυτήν και μάλλον το μόνο που θα σας δημιουργήσει θα είναι άγχος και προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετή εύνοια θα έχετε στις κοινωνικές σας επιδιώξεις και τις πρακτικές σας υποθέσεις. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα.


ΙΧΘΥΣ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε δε θα είναι μία, αλλά πολλές, αλλά πρέπει να θέσετε άφοβα τους στόχους σας και να τους πετύχετε. Ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούρια πρόσωπα και ερωτευθείτε.