Social Icons

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οι απαιτήσεις του φιλικού σας περιβάλλοντος θα είναι αρκετά αυξημένες, αλλά εσείς δε χρειάζεται να προσπαθήσετε να σηκώσετε περισσότερο βάρος από αυτό που σας αναλογεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Τονώστε σχέσεις και γνωριμίες σκεφτόμενοι πως κάποιες συμμαχίες θα σας φανούν χρήσιμες και αργότερα. Θα βρείτε αρκετό πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξετε τα σχέδια και τους στόχους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επανεξετάστε σε βάθος τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, ώστε να ανακαλύψετε και να τονώσετε τα θετικά τους στοιχεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τις σχέσεις σας να είναι πιο ανθεκτικές τόσο στο χρόνο, όσο και στις αντιξοότητες που είναι μέσα στη ζωή, για να μην έχουν φόβο να διαλυθούν σε δοκιμασίες που πιθανόν υποστούν.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε η κρίση σας απέναντι στους άλλους ναι μεν να έχει σοβαρότητα, αλλά να μην είναι αυστηρή στο έπακρο, γιατί έχουν και οι άλλοι τους δικούς τους κανόνες και πρέπει να είναι σεβαστοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σχέσεις σας που υστερούν σε κατανόηση και σεβασμό, μάλλον θα κοπούν οριστικά και αμετάκλητα. Βέβαια, οι απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας, σας έχουν αποδιοργανώσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Αρκετές φορές οι επιρροές που δέχεστε σας μετατρέπουν σε ένα άβουλο πιόνι και σας κυριεύει ένα δυνατό αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προβάλετε προς τα έξω τα όριά σας, ώστε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και σεβαστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενδυναμώστε τον οργανισμό σας και να είστε προσεκτικοί ειδικά αν υπάρχει ήδη κάτι που δεν πηγαίνει και τόσο καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το καλό που βγήκε από τις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πως δε σας έμεινε χρόνος για καταχρήσεις και ευτυχώς καθώς έχετε μια κλίση προς αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα ξεκινάει με καλές προοπτικές και σας επιτρέπει να καταστρώσετε καινούρια σχέδια, αλλά και να διορθώσετε τυχόν προηγούμενα σας λάθη.


ΙΧΘΥΣ: Οικονομικά θα έχετε λιγότερα σκαμπανεβάσματα και επειδή υπάρχουν αρκετές δυνατότητες ανάπτυξης, εκμεταλλευτείτε τις προσωπικές σας μετοχές τώρα που είναι ανεβασμένες.