Social Icons

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Κυριακή 3 έως 9/11/13

ΚΡΙΟΣ: Η ολική έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό στις 3 Νοεμβρίου, Ίσως να έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να είστε επίμονα σταθεροί στον έρωτά σας για κάποιο άτομο εάν εκείνο έχει σταματήσεις να σας αγαπά ή να σας είναι πιστό. Σε σας μένει το βάρος και η ευθύνη της μεγάλης απόφασης, την οποία ακόμα και αν την πάρετε σιωπηλά, αργά ή γρήγορα είναι βέβαιο πως θα πρέπει να την εκτελέσετε. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνων που θα επηρεαστούν λίγο και θα το δυσάρεστο θα ξεπεραστεί ευκολότερα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Όπως και να έχει ο έρωτας θα βρίσκεται στο στόχαστρο μιας σκόπιμης διαδικασίας, που θα αλλάξει τη ροή της ζωής σας. Θα σας παιδέψει, θα σας ταράξει, αλλά στο τέλος θα σας δώσει την ποθητή ικανοποίηση. Όσα συμβούν τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σας, παλιάς ή καινούριας, αλλά δυστυχώς δε θα αποφύγετε να προβάλετε το εγώ σας με σκοπό να προχωρήσετε σε κάτι που πηγάζει από μέσα σας και εκφράζει τις ενστικτώδεις ανάγκες σας στην αρένα του ερωτικού ανταγωνισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι αρκεστείτε σε εφήμερες σχέσεις πάρτε μέτρα ασφαλείας από κάθε άποψη, καθώς η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι δεν είναι ανάγκη να φορτωθείτε στην πλάτη σας τις έννοιες, αλλά ούτε να τις αφήσετε στο σύντροφό σας. Φροντίστε ή να τις μοιραστείτε ή να τις ξεπεράσετε μαζί. Ύστερα από διάφορες συγκυρίες ο ψυχικός δεσμός με το σύντροφό σας, ισχυροποιείται και όλα δείχνουν ότι επιβραβεύετε τη συντροφικότητα. Δώστε λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά φροντίστε να είστε αντικειμενικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 7, αν διαχειρίζεστε υποθέσεις άλλων προσώπων, φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων. Μην κουράζετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με συμβουλές. Αντιμετωπίστε διπλωματικά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο. Προσέξτε την εμπλοκή των συναισθημάτων σας, γιατί είναι κάτι που πραγματικά δε σας συμφέρει. Η σημερινή ημέρα σας κάνει αρκετά ευάλωτους σε συναισθηματικά θέματα.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να αποσπάσετε από τους συνεργάτες σας την υπόσχεση ότι θα σας στηρίξουν. Καταπλήξτε άτομα κύρους που σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Εργαστείτε ήσυχα και μόλις είστε έτοιμοι κινηθείτε και πράξτε τα δέοντα. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει για να έχετε οφέλη αργότερα. Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί. Εκτιμήστε τις προσπάθειες κάποιων καλών συνεργατών σας και δώστε τους πρωτοβουλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη θέλετε να περνάνε όλα από το χέρι σας, αλλά αναπτύξτε κοινωνικές σας σχέσεις. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που θα σας βάλει σε μπελάδες. Συμβουλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Σε ότι αφορά στο τι θέλετε από τους γύρω σας, πρέπει να φανείτε ξεκάθαροι. Εάν θέλετε να κερδίσετε δίκαια τη θέση που επιθυμείτε, πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Η συναισθηματική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να είστε θετικοί απέναντι στις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε με διπλωματία τους συναδέρφους σας και συζητήστε για σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Βοηθήστε έναν καλό σας φίλο, κατανοώντας τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του. Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα. Στον εργασιακό σας χώρο λειτουργήστε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό. Βάλτε στη ζωή σας λίγη ερωτική δράση και θα ανακαλύψετε πως έτσι εκτονώνεστε καλύτερα. Αφού ξέρετε καλά πως το κλείσιμο στον εαυτό σας δεν οδηγεί πουθενά, μην το πράττετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την ολική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 3, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες. Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που βλέπετε να ξεπηδούν καθημερινά, όλα θα φτιάξουν. Η αμυντική στάση που φροντίζετε να διατηρείτε τον τελευταίο καιρό κουράζει τους φίλους και το σύντροφό σας. Μην παραπονιέστε γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά. Η επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων, θα σας προβάλλει έντονα στο χώρο σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, εάν νιώθετε πως η καθημερινότητα σας έχει αποδυναμώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις. Απαντήστε στον εαυτό σας τι πραγματικά ζητάτε από τη ζωή, καθώς η εύνοια και η έμπνευση συναντιούνται και συνδέονται μεταξύ τους μ’ ένα πολύ χειροπιαστό τρόπο. Ενεργήστε αποφασιστικά στο να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες. Σε νέα πορεία θα δρομολογήσετε και τις σχέσεις σας με τους άλλους, ξεδιαλύνοντας ότι δε σας χρειάζεται και σας ψυχοπλακώνει και κρατώντας ότι είναι απαραίτητο για να συνεχίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5, διατηρήστε το ήρεμο κλίμα ώστε οι αποφάσεις σας να έχουν ορθότητα και να μη μπορέσει αργότερα να σας κατηγορήσει κανείς για άσχημη συμπεριφορά. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκαταστήσετε λάθη του τελευταίου καιρού ή και ακόμα πιο παλιά, χωρίς να προκληθούν εντάσεις και παρανοήσεις. Η καλή σας επικοινωνία θα συντελέσει σε αυτή σας την προσπάθεια για να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη σιγουριά. Θα ενισχυθεί απίστευτα η γοητεία σας σε σημείο που θα κάνει κάποια από τα άτομα που σας περιβάλλουν να ζηλέψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν γίνετε προκλητικοί απέναντί τους θα αρχίσετε μια κόντρα που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα απολύτως και θα δώσετε αφορμές για αρνητικά σχόλια. Αφήστε τους χωρίς να απαντάτε στα χτυπήματά τους, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού και θα επανέλθει η ισορροπία. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε ένα φαύλο κύκλο. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι συνοδός σας σε κάθε βήμα και ολοένα θα αυξάνεται. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες που έρχονται για να βγείτε, να διασκεδάσετε και γενικώς να κάνετε ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.


ΙΧΘΥΣ: Οι τελευταίοι μήνες ανέδειξαν με ένα εντυπωσιακό τρόπο την ποιότητα και τη δυναμική κάποιων σημαντικών σας σχέσεων. Μέσα από δισταγμούς, κρίσεις, συγκρίσεις και αμφιταλαντεύσεις, σχηματίσατε μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε και τι όχι. Τα δείγματα αγάπης, συμπάθειας ή ακόμη και μεταμέλειας από κάποια πρόσωπα, πρέπει να εξεταστούν και να ληφθούν υπόψη. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με καινούριες γνωριμίες και ευχάριστες σχέσεις που θα έχετε άπλετες.