Social Icons

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οτιδήποτε έχει να κάνει με την προώθηση νέων επαγγελματικών βάσεων ολοκληρώνεται και κατ’ επέκταση αναλαμβάνετε σταδιακά και πλήρως τις ευθύνες καινούριων καθηκόντων.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι ως προς τα προσόντα σας, τις επιδόσεις και τα δικαιώματά σας και θα επιδιώκετε μια συνεχή αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει και τα οικονομικά σας σχέδια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα δε θα αποσκοπείτε μόνο σε μία ανάκαμψη, καθώς έχετε μεγαλύτερες ανάγκες και τώρα θα γίνετε πιο προνοητικοί για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για όσο θα διαρκέσει η μέρα θα σας δίνεται συνέχεια η ευκαιρία να εγκαταλείψετε το πρόσφατο παρελθόν σας που σας ταλαιπώρησε αρκετά και ποικιλοτρόπως και να βάλετε πλώρη για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Επίσης, η τύχη θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες, αρκεί να τη βοηθήσετε και εσείς κάνοντας προηγουμένως κάποιες μικρές θυσίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε άλλη τροχιά μπαίνει η ερωτική σας ζωή καθώς πλέον έπαψαν να σας γεμίζουν και να σας ικανοποιούν οι επιφανειακές σχέσεις και οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι το καλύτερο χρονικό πλαίσιο για να δράσετε και να κάνετε τη γνωστή την επιθυμία σας για μια υγιή σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όπως φαίνεται η διάθεσή σας βελτιώνεται και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα. Θα έχετε σαφώς μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με τα άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τι θα πείτε και τον τρόπο που θα το εκφράσετε θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από αυτόν που νομίζετε. Το απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας είναι η καλή διάθεση και αφού θα την έχετε βγείτε έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφεθείτε στα ερωτικά βλέμματα που θα φθονούν, γιατί κάποιο θα πέσει στην αντίληψή σας και θα σας κάνει κλικ. Να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις για να μη χάσετε καμία ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα ανακαλύψετε ποια είναι τα «θέλω» του συντρόφου σας και η επίγνωση αυτή από τη μία θα σας ευχαριστήσει, αλλά από την άλλη θα σας δημιουργήσει και κάποιους προβληματισμούς.


ΙΧΘΥΣ: Το τι θα αποφασίσετε να κάνετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς τους ίδιους, αλλά το σίγουρο είναι πως πρέπει να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας και με τον εαυτό σας.