Social Icons

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής σε ορθή πορεία στο Σκορπιό από τις 10, θα σας θυμίσει πως είστε πραγματικά πολύ τυχεροί, αφού πριν ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα ικανοποιούνται. Από το να πληγώνετε συνέχεια το ταίρι σας, προτιμήστε να κάνετε εξόδους που αρέσουν και στους δυο σας. Εάν θέλετε να λειτουργήσει η σχέση σας, προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Δεν αποκλείεται τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν να προκαλέσουν και εντάσεις. Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.


ΤΑΥΡΟΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 17, η ανάγκη που νιώθετε να βρείτε τον εαυτό σας δε θα καλυφθεί εάν δεν αφήσετε το σύντροφό σας να βρίσκεται στο πλευρό σας και αν δεν του εξηγήσετε, πως η σχέση σας δε θα αλλάξει. Ακουμπήστε πάνω του και επενδύστε συναισθηματικά, χωρίς να είστε μονίμως επιφυλακτικοί. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Να είστε πιο διπλωμάτες στις κινήσεις σας και να μην επιβάλλεται με το ζόρι αυτά που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα προβλήματα  που υπάρχουν στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται. Κάποια θέματα σας αναγκάζουν να τρέχετε και να τους δίνετε απόλυτη προτεραιότητα. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι και να αποφύγετε να ταυτιστείτε με αρνητικά συναισθήματα. Ανακαλύψτε ιδέες και τρόπους που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική. Η διεύρυνση του κύκλου σας, δεν αρκεί για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 7, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκτονώσετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα ή να ζυγίστε τα δεδομένα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Επειδή υπάρχουν και άλλες καταστάσεις, βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μη τα βλέπετε όλα μαύρα. Οι πολλές έννοιες που έχετε δε σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Εάν θέλετε να λειτουργήσετε πιο αρμονικά, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας.

ΛΕΩΝ: Για να λυθούν τα εργασιακά σας θέματα, δε χρειάζονται μπαλώματα, αλλά ριζικές λύσεις. Από ανασφάλεια και από την απογοήτευση που νιώθετε, μη σπαταλάτε χρήματα. Σταματήστε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, γιατί θα χαρακτηριστείτε άσχημα από τους άλλους. Διαλέξτε μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας. Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε. Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωμάτες για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα. Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες. Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας, πρέπει να αφοσιωθείτε λίγο σε αυτά. Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ότι δεν αποδίδει.

ΖΥΓΟΣ: Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας είναι πολύτιμες. Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε για να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό σας τομέα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες. Μη χαλάσετε χρήματα για την κοινωνική σας προβολή, αλλά δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις. Οι αναθεωρήσεις των στόχων σας δε φέρνουν άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την ολική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 3, ελέγξτε τα νεύρα σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μιας και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά δεν είστε μόνοι σας σε αυτή την κρίση. Όλες οι αποφάσεις είναι δικιές σας και όλα είναι όπως τα θέλατε. Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης, θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας. Δείτε τα αποτελέσματα τω ν ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερα άτομα που να εκπέμπουν στον ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Πραγματοποιήστε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, δείξτε τους το ενδιαφέρον σας και εξετάστε κάθε πιθανότητα που θα σας δοθεί για να βασίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Η διαίσθησή σας θα αναπτυχθεί τόσο, που θα σας βοηθάει να προβλέπετε τις καταστάσεις πριν αυτές δημιουργηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5, έχετε πολλά να κερδίσετε γι’ αυτό ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις και στα καλέσματα που θα σας γίνουν από τον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά και από τον επαγγελματικό σας χώρο. Θα έρθουν στην επιφάνεια όλες τις ευθύνες που έχετε αναλάβει και τις υποχρεώσεις σας, αλλά παρόλο που θα είναι πολλές, δε θα προλάβουν να σας κουράσουν, γιατί τα αποθέματα δύναμης και αισιοδοξίας που έχετε, είναι ατελείωτα και αναπληρώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια μέρα κούρασης δεν είναι ικανή να σας αποπροσανατολίσει ή να σας κάνει να ξεφύγετε από τους στόχους σας. Οι ζήλιες και τα αρρωστημένα πάθη ανήκουν πλέον στο παρελθόν, δίνοντας τη θέση τους στην ηρεμία, τη γαλήνη και την ευτυχία. Η συναισθηματική ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερά της και έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Οπότε, τις στιγμές που θα σας πιάνει η γνωστή κρίση «τρέλας», καταπολεμήστε την με ότι μέσο διαθέτετε και με τίποτα μην αναμίξετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τα προσωπικά. Ανήκουν σε διαφορετικά κομμάτια και έτσι πρέπει να παραμείνουν.


ΙΧΘΥΣ: Ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθύς από τις 13, θα φουντώσει το πάθος σας, ωθώντας σας να αναζητήσετε διεξόδους και ίσως ανατρέψετε την πορεία σας, εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών που σας προσφέρονται και ανανεωθείτε μέσα από τις απολαύσεις που θα σας δοθούν. Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται κυρίως οι επαγγελματικές και οι ερωτικές σας σχέσεις. Οι λεπτομέρειες θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία και θα προσδιορίσουν την ποιότητα της κάθε μίας.