Social Icons

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας γιατί σίγουρα το έχετε ανάγκη. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγείτε από τη δύσκολη θέση την ώρα της έντασης.

ΤΑΥΡΟΣ: Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα δε θα είναι τόσο κατάλληλη για να εκφράσετε τις ιδέες σας. Για να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά δεν τολμάτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βίαιη και επιθετική συμπεριφορά δε θα βοηθήσει να οδηγηθείτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην αφήσετε ανόητους προβληματισμούς σας να χαλάσουν τη μέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες. Αποφύγετε συναναστροφές με άτομα που σας ωθούν να κάνετε περισσότερες σπατάλες.

ΛΕΩΝ: Εάν ανατραπούν κάποιες υποθέσεις σας, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές. Κάντε ένα βήμα πίσω και συμβιβαστείτε, για να μην ανέβουν οι τόνοι σε μια επαγγελματική σας συζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όπως φαίνεται θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν. Οι ερωτικές σας ατασθαλίες, ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάζουν το δικό σας πρόγραμμα. Μια καινούρια διαμορφούμενη κατάσταση, θα αλλάξει πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να πείτε τις ιδέες σας χωρίς να εκβιάζετε και να πιέζετε καταστάσεις. Λύστε ένα πρόβλημα που εκκρεμεί και σας έχει κουράσει αρκετά, με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποσχέσεις που ξέρετε καλά ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε. Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από τους άλλους, προβάλετε τις ικανότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέσετε το σύντροφό σας με αδικαιολόγητες ζήλιες και μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που λέτε. Μια προσωπική σας σχέση, θα ανοίξει ορίζοντες που μέχρι τώρα δε φανταζόσασταν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειάς σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας κολλάνε και δε σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που επιθυμείτε.


ΙΧΘΥΣ: Η καθυστέρηση της πραγματοποίησης των ονείρων ή των σχεδίων σας, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα απαρνηθείτε. Απλώς θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με το χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας.