Social Icons

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς. Δείξτε ψυχραιμία σε διαφωνίες που έχετε με οικογενειακά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη για ελευθερία κινήσεων είναι μεγάλη, οπότε μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις. Απ’ το να είστε ισχυρογνώμονες, ακούστε τους γύρω σας και επωφεληθείτε από τις ιδέες τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα ένα προσεκτικό προγραμματισμό. Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να κρατήσετε τα χρήματά σας ασφαλή, αποφύγετε σήμερα να δανείσετε. Πριν πειστείτε για οτιδήποτε σας προτείνουν, επιμείνετε στα να δείτε πράξεις.

ΛΕΩΝ: Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δε σας δίνει όσα θέλετε, απ’ το να ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά.

ΖΥΓΟΣ: Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά. Μην πιστεύετε ότι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διακόψτε σχέσεις που παίρνουν και δε δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς. Μην επιτρέψετε να σας γίνει κριτική ή κακόβουλα σχόλια άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε. Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη διστάζετε να βάλετε μπροστά νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι. Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε απ’ το να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να μαθαίνετε από τα λάθη σας, για να μη σας κοστίσουν και στο μέλλον. Έχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα.


ΙΧΘΥΣ: Να θυμάστε πως τίποτα δε χαρίζεται και η λογική θα είναι το όπλο για να κερδίζετε με το σπαθί σας. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.