Social Icons

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν. Απαλλάξτε σχέσεις και συνεργασίες από δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε το σύντροφό σας που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Απ’ το να αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη γίνετε καταπιεστικοί επειδή δε γίνεται να γίνουν όλα όπως θέλετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθετε με ευκολία στις αισθηματικές σας υποχρεώσεις. Απολαύστε τη ζεστασιά που σας παρέχει η οικογένειά σας και δεχτείτε απλόχερα ότι σας δίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δραπετεύστε έστω και για λίγο από τις υποχρεώσεις σας παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Το να παραδεχτείτε ένα λάθος που κάνατε τελευταία δεν είναι κακό, αλλά προς τιμή σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να μην ακούσετε παράπονα από άτομα που είναι κοντά σας, μη θίγετε καταστάσεις. Εάν δεν είστε έτοιμοι να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας αφήστε το για αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πλήξη δε θα περιλαμβάνεται στο σημερινό σας πρόγραμμα, γι’ αυτό διασκεδάστε. Κάντε αυτά που θέλετε με τον τρόπο που ξέρετε, ώστε να μη μετανιώσετε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε ψυχραιμία και μην αφήσετε την καταναλωτική σας τάση να γίνει μανία. Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα με γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ωριμότητα που σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να ενεργήσετε πιο ψύχραιμα στις καινούριες ευκαιρίες. Είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και αυτό θα είναι ένα από τα συν σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βγάλτε από τη ζωή σας εγωισμούς, κίνητρα ή υπεροψίες και απλοποιήσετε την συμπεριφορά σας. Θα μάθετε να βαδίζετε σε καινούρια μονοπάτια και θα επωφεληθείτε περισσότερο.


ΙΧΘΥΣ: Γεμίστε αυτοπεποίθηση και τόλμη, γιατί ανοίγονται μπροστά σας πολλοί δρόμοι που μπορούν να κάνουν τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.