Social Icons

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα καλυτερέψουν, αφού θα είστε πιο προσεκτικοί και πιο συνεπείς πάνω στα εργασιακά σας θέματα και κατ’ επέκταση στις συνεργασίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα σας θεωρήσουν απαραίτητους καθώς θα μπορείτε να προλαβαίνετε πολλά και να ενεργείτε προληπτικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες δυσκολίες με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δε θα λείψουν, μια που ορισμένες τάσεις σας για ανεξαρτησία θα δημιουργήσουν ένταση στην ατμόσφαιρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το στρες και η διοχέτευση της ενέργειάς σας σε πρακτικούς τομείς κούρασαν τον οργανισμό σας με αποτέλεσμα να είναι πιο ευαίσθητος.

ΛΕΩΝ: Αντί να θορυβηθείτε, κάντε ένα προληπτικό τσεκάπ που θα σας δείξει αν έχετε ανάγκη από συμπληρώματα που θα σας τονώσουν, για να συνεχίσετε δυναμικά τις δραστηριότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας για αλλαγές δε θα αφήσει κανέναν τομέα ανέγγιχτο, αφού θα ξαφνιάσετε ευχάριστα όσους σας γνωρίζουν με την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον που θα περιλαμβάνουν φιλόδοξα σχέδια για την ήδη υπάρχουσας εργασία σας, αλλά πριν βάλετε τα βάλετε σε εφαρμογή, απελευθερωθείτε από καταστάσεις και κατεστημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν και τα προβλήματά σας δε θα λυθούν ως δια μαγείας, θα δημιουργηθούν νέες προοπτικές στον οικονομικό σας τομέα που θα ολοκληρωθούν στο τέλος της μέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλαγείτε από λάθος ανθρώπους, επιλογές και κυρίως από ασχολίες που εκτός του χρόνου που σας παίρνουν είναι και αρκετά δαπανηρές μια που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε μια νέα ισορροπία στις κοινωνικές αλλά και προσωπικές σας σχέσεις η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το άμεσο συγγενικό περιβάλλον σας ενδέχεται να παίξει ένα αρκετά διαφωτιστικό και βοηθητικό ρόλο στα εργασιακά σας θέματα.


ΙΧΘΥΣ: Όσοι αναζητάτε ακόμα ένα σύντροφο ευνοείστε αυτή την περίοδο, καθώς θα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές δελεαστικές προτάσεις.