Social Icons

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Κάντε τους κατάλληλους χειρισμούς για να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις. Από εσάς εξαρτάται αν θα δεχτείτε τη μετάνοιά τους ή αν θα αλλάξετε δρόμο. Ότι και αν αποφασίσετε δε θα βγείτε ζημιωμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Άτομα που σας δυσκόλεψαν και σας πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους σε προσωπικό επίπεδο, επανεμφανίζονται για να ζητήσουν συγνώμη με το δικό τους τρόπο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανασυνταχθείτε και με καθαρό μυαλό θα επιτύχετε ότι μέχρι τώρα μπορεί να σας φαινόταν ακατόρθωτο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε μια καινούρια αρχή στην προσωπική σας ζωή και να ορίσετε εσείς τους κανόνες που σας εξυπηρετούν χωρίς να βρείτε αντιδράσεις από τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι περίφημες και δεν έχουν λόγο να μην είναι, αφού συνεχίζετε να λειτουργείται με τους ίδιους ρυθμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δίνεται τα πάντα, τρέχετε για τα πάντα και αγωνιάτε για όλους. Όλοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί σας, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν άλλο άτομο που θα δίνει χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα.

ΖΥΓΟΣ: Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι κάνετε για τον εαυτό σας. Είναι αδιανόητο να απολογείστε στους άλλους για τα δικά τους λάθη, προκειμένου να νιώσουν εκείνοι καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο και αν τα περνάτε όλα μέσα από το χιούμορ για να ελαφρύνετε τις καταστάσεις όταν αυτές δυσκολεύουν, σχεδόν πάντα έχετε τη σωστή λύση για το κάθε πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρέσει ή όχι στους άλλους, έχετε τη δυναμικότητα που χρειάζεται για να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και όσοι δεν το δεχθούν, πολύ απλά, δεν κάνουν για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε τον αληθινό σας εαυτό όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Μέχρι το τέλος της μέρας θα τα έχετε καταφέρει περίφημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τι σας ταιριάζει, τι σας είναι απαραίτητο και τι σας προσφέρει πραγματική ανανέωση.


ΙΧΘΥΣ: Η ομορφιά και η εμφάνισή σας στηρίζονται στην γοητεία που ασκείτε μέσα από την επικοινωνία και το παιχνίδι των εντυπώσεων που ποτέ δε βγαίνετε χαμένοι.