Social Icons

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Κυριακή 4 έως 10/8/13

ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε μόνο στα απαραίτητα λόγια, ώστε να γίνουν κατανοητές οι θέσεις σας και ξεκινήστε μια σειρά από διπλωματικές επαφές για να αναλάβετε σοβαρές πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το συναισθηματικό σας τομέα, αφού θα είναι άμεσα συνδεδεμένα. Η επανόρθωση ορισμένων πράξεών σας στον τρόπο που χειρίζεστε τα αισθήματά σας θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θα νιώσετε καλύτερα με τη συνείδησή σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Δεν πειράζει που επιτέλους αντιληφθήκατε ότι μερικά πράγματα δεν έχουν γίνει από την πλευρά σας την κατάλληλη στιγμή, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση με το σύντροφό σας, πρέπει να κουραστείτε αρκετά.  Οι πλανητικές διελεύσεις ζητούν από εσάς να βάλετε στο μικροσκόπιο ότι έχει φθαρεί και ζητάει επίμονα αλλαγές. Πρέπει να κατασταλάξετε σε τι επίπεδο βρίσκεται η σχέση σας. Εάν νιώθετε ότι έχει ραγίσει το γυαλί, είναι άσκοπο να δίνετε παρατάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας γιατί σίγουρα το έχετε ανάγκη. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγείτε από τη δύσκολη θέση την ώρα της έντασης. Εάν το ταίρι σας φαίνεται αδιάφορο, φταίνε οι υποχρεώσεις και οι καταστάσεις. Φρέσκος αέρας αρχίζει να πνέει στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον. Για μια παλιά σας υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη, θα παρουσιαστούν νέοι ορίζοντες. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με θέματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν το κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν η σχέση σας αξίζει, όσο και αν δοκιμαστούν οι αντοχές σας θα βγείτε νικητές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, σταματήστε να παλινδρομείτε σε εφήμερες σχέσεις και επιπόλαιες γνωριμίες επειδή είναι πιο εύκολο, γιατί αυτό δε σημαίνει ότι θα είστε ευτυχισμένοι. Η καρδιά σας ζητάει σοβαρότητα και αληθινά αισθήματα και θα είναι πιο εύκολο να τα βρείτε εάν είστε προσεκτικοί στις συναισθηματικές σας επενδύσεις. Οι προοπτικές για εσάς που ψάχνετε τον απόλυτο έρωτα θα είναι εξαιρετικές, γι’ αυτό κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε και στους φίλους σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 7, κυνηγήστε αποτελεσματικά και μεθοδικά τους στόχους σας για να επιτύχετε πιο γρήγορα. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει πάνω απ’ όλα να εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας. Οι συνεχόμενοι καυγάδες και οι γκρίνιες δε θα σας επιτρέψουν να είστε αντικειμενικοί. Μην αφήσετε τη ρομαντική σας διάθεση να σας παρασύρει σε παρορμητικές ενέργειες. Διαχειριστείτε με μεγάλη προσοχή χρήματα που δεν ανήκουν σε εσάς, πριν έρθει η στιγμή να λογοδοτήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν στηριχτείτε στο ένστικτό σας, θα μπορέσετε να αποφύγετε κακοτοπιές και τρικλοποδιές. Πρέπει πρώτα να ηρεμήσετε για να τακτοποιήσετε χωρίς άγχος τις υποχρεώσεις σας. Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα δε θα είναι τόσο κατάλληλη για να εκφράσετε τις ιδέες σας. Για να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά δεν τολμάτε. Θα διαπιστώσετε πως κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους. Η βίαιη και επιθετική συμπεριφορά δε θα βοηθήσει να οδηγηθείτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε ανόητους προβληματισμούς σας να χαλάσουν τη μέρα σας. Μη χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες. Αποφύγετε τις συναναστροφές με άτομα που σας ωθούν να κάνετε περισσότερες σπατάλες. Εάν ανατραπούν κάποιες υποθέσεις σας, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές. Κάντε ένα βήμα πίσω και συμβιβαστείτε, για να μην ανέβουν οι τόνοι σε μια επαγγελματική σας συζήτηση. Όπως φαίνεται θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ερμή στο Λέοντα από τις 8, οι ερωτικές σας ατασθαλίες σας, ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάζουν το δικό σας πρόγραμμα. Μια καινούρια διαμορφούμενη κατάσταση, θα αλλάξει πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο. Τολμήστε να πείτε τις ιδέες σας χωρίς να εκβιάζετε και να πιέζετε καταστάσεις. Λύστε ένα πρόβλημα που εκκρεμεί και σας έχει κουράσει αρκετά, με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις. Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποσχέσεις που ξέρετε καλά ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από τους άλλους, προβάλετε τις ικανότητές σας. Μην πιέσετε το σύντροφό σας με αδικαιολόγητες ζήλιες και μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που λέτε. Μια προσωπική σας σχέση, θα ανοίξει ορίζοντες που μέχρι τώρα δε φανταζόσασταν. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειάς σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας κολλάνε και δε σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καθυστέρηση της πραγματοποίησης των ονείρων ή των σχεδίων σας, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα απαρνηθείτε. Απλώς θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με το χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας. Τυπικώς ή ουσιαστικός κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος, όχι ιδιαίτερα εύκολος, που στην πορεία του έγιναν λιγότερα από αυτά που εσείς θέλατε και περισσότερα από αυτά που επιθυμούσαν οι άλλοι, όποιοι και να ήταν αυτοί. Θα καταφέρετε να ξαναβρείτε χρήσιμες ισορροπίες που είχαν ανατραπεί και λύσεις για τα προβλήματα ή τους προβληματισμούς που είχαν προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τη ζωή σας να κυλήσει ήρεμα και γαλήνια, χωρίς να τη γεμίζετε άγχος και στρες ασταμάτητα. Πρέπει να γίνετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας όπως παλιά και περισσότερο τολμηροί σε ότι θα αφορά το μέλλον σας. Προβείτε στις ρυθμίσεις που επιβάλλονται προκειμένου να ομαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις. Θα υπάρχουν εναλλαγές στα συναισθήματά σας, αλλά παρά τις αντιξοότητες θα σας δοθεί η δυνατότητα να καθορίσετε εσείς περισσότερο τη ζωή σας και όχι οι άλλοι ή οι συγκυρίες. Νέες προοπτικές, καινούρια δεδομένα, νέοι τρόποι και πρακτικές, θα σας αναγκάσουν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.


ΙΧΘΥΣ: Η στήριξη που θα λάβετε από το σύντροφο σας θα είναι ανεκτίμητη, όμως, δε θα είναι το μόνο άτομο που θα σας προσφέρει τη βοήθειά του, καθώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας. Θα σταματήσουν τα πολλά απρόοπτα, οι εκπλήξεις επιβάλλονται και θα περιοριστεί η αναστάτωση, αλλά έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε μία φάση που αναγκαστικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είχατε συνηθίσει. Υπηρετήστε κάποιες προτεραιότητες που μπορεί να μην είναι δικής σας επιλογής, αλλά πρέπει λόγω της γενικής κατάστασης.