Social Icons

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να βρείτε μια ισορροπία και να βάλετε μια τάξη, ώστε η σύγκρουση αυτή να μη σας οδηγεί σε σύγχυση και οι προσπάθειές σας οδηγούνται σε αδιέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων θα γίνουν αφορμή για να ανοίξετε τους ορίζοντες στον τρόπο που σκέφτεστε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν  η πίεση που δεχθήκατε τον τελευταίο καιρό ή οι συγκυρίες έβλαψαν μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ψυχικά, πνευματικά και σωματικά έχετε κουραστεί αρκετά, αλλά τώρα θα μπορέσετε να βρείτε πιο βολικούς ρυθμούς και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, τώρα θα είναι ακόμα πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε.

ΛΕΩΝ: Κάντε ότι χρειάζεται για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να έχει μια καλή φυσική κατάσταση. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε, να μην είστε απρόσεκτοι και να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν και η μέρα θα σας προσφέρει πολλές οικονομικές ευκαιρίες, προβλέπεται να έχετε και τις ευκαιρίες να ξοδέψετε ασύστολα, προερχόμενες από την αισιοδοξία ότι τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

ΖΥΓΟΣ: Δεν αποκλείεται να σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα καρποφορήσουν στο μέλλον, γι’ αυτό σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μην εξαπατηθείτε, προσέξτε πολύ καλά τις προσφορές που σας υπόσχονται μεγάλο και εύκολο κέρδος. Εάν θέλετε να κατασταλάξετε σε ολοκληρωμένες ιδέες, πρέπει να έχετε βάσεις υλικές και πνευματικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η υλική πλευρά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματά σας και η ηθική θα σας κάνει να μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας. Τύχη έχετε σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Βοηθήστε την για να πάρετε ανταλλάγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως η μέρα να είναι πολύ θετική για την ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι και αρκετά καθοριστική όσον αφορά τις περαιτέρω εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε βάση σε θέματα εγωισμών, αντιπαλοτήτων και κυριαρχικών παιχνιδιών και θα πάρετε τα σωστά μαθήματα που θα αφορούν τη μέριμνα των δυο πλευρών για τη δημιουργία μιας σωστής σχέσης.


ΙΧΘΥΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αντιληφθείτε τα σημεία που οι δυο πλευρές ακολουθούν διαφορετικούς ρυθμούς. Όμως, θα υπάρχει και από τους δυο σας η θέληση για προσέγγιση και η τάση να επαναφέρετε την ερωτική σύμπνοια στη σχέση σας.