Social Icons

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλετε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο και τα επιχειρήματά σας θα πείσουν τους συνεργάτες σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνει η μέρα καθώς η γοητεία σας θα είναι ο βοηθός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μη μπλεχτείτε σε περιπέτειες ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, προσέξτε τι λέτε και που το λέτε. Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, ειδικά τις ακραίες, γιατί έχετε κουράσει το σύντροφό σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας. Ένα νέο πρόσωπο θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας, ενώ αν χρειαστεί δώστε μια θεαματική μάχη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε επιφυλακτικοί σε μια συζήτηση, χωρίς να κουράζετε το μυαλό σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ: Μην είστε τόσο εύπιστοι, ειδικά όταν συνεργάζεστε με άτομα που δε γνωρίζετε καλά. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα είναι αρεστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε θέματα οικογενειακά πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και όχι να το παρακάνετε. Δώστε έμφαση στα πρακτικά θέματα για να φανερωθεί η πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική, όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας τώρα, αλλά και στο απώτερο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι διάφορες εκκρεμότητες που μέχρι τώρα σας έφερναν σε δύσκολη θέση, θα διευθετηθούν και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τους στόχους σας και το δρόμο σας για την επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίστε από την αρχή με ποιους ανθρώπους θα συνεργαστείτε, ώστε το ταλέντο και η εφευρετικότητά τους να σας βοηθήσουν στις δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς, είναι να προγραμματίσετε τη ζωή σας με σοβαρότητα και συνέπεια, προκειμένου να αποφύγετε λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στην αρχή ενός κύκλου, ο οποίος πρέπει να θεμελιωθεί σωστά. Θα μεγαλώσει η ευαισθησία σας και η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνει πιο έντονη.


ΙΧΘΥΣ: Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα έχετε για εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι πολλές και δεν πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες, γιατί εκτός του ότι θα γνωρίσετε αρκετά και πολύ ενδιαφέροντα άτομα, οι νέα σας γνωριμίες θα σας φανούν χρήσιμες για τη μελλοντική σας επαγγελματική πορεία.