Social Icons

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Κυριακή 18 έως 24/8/13

ΚΡΙΟΣ: Δε χρειάζεται να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Δώστε κάποιες επί μέρους αρμοδιότητες και στους άλλους, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε. Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα. Ξεκολλήστε από το τέλμα και δείτε πως υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις που δε γνωρίζετε καλά.


ΤΑΥΡΟΣ: Επιδιώξτε να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας, για να πετύχετε περισσότερα. Οι μεγάλοι σας σκοποί προς το παρόν δείχνουν να αργοπορούν και αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να οξυνθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό οι σπασμωδικές κινήσεις ή οι βιαστικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται. Μέσα από ένα θετικό γύρισμα των καταστάσεων που υπάρχουν στη ζωή σας, θα ανακτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε θέματά σας που τα περιμένατε καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο σωστά τις παρορμήσεις και τους υπερβολικούς σας φόβους απέναντι στο πολύ καλό που μπορεί να προκύψει, γιατί έτσι θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα θετικά, που θα υπάρξουν με πολλές μορφές. Συντονιστείτε και κινηθείτε μα αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας. Επιβάλετε να κρατήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αναλλοίωτες, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση τόσο με το σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Κρατηθείτε στο ύψος σας, για να μην υπάρξουν εντάσεις εξαιτίας της κακής επικοινωνίας μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση και η αισιοδοξία μαζί με τον ερωτισμό, θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην καθημερινότητά σας. Εκμεταλλευτείτε το, για να προσεγγίσετε πιο ζεστά το σύντροφό σας ή για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση, όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι. Πάρτε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια πριν θολώσει η κρίση σας. Θα είστε αποφασισμένοι για να προχωρήσετε σε αλλαγές, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας. Όταν οι καταστάσεις τρέχουν, οι προστριβές και οι συγκρούσεις πρέπει να μένουν στο περιθώριο.

ΛΕΩΝ: Η μέρα μπορεί να σας φανεί δύσκολη, αλλά όχι μόνο δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, αλλά θα σας δώσει και τη δυνατότητα να μειώσετε εκείνους τους παράγοντες που δημιουργούν ανησυχία, κούραση ή αποσταθεροποίηση και να ενισχύσετε εκείνους που προάγουν περισσότερη γαλήνη, δημιουργικότητα και ικανοποίηση. Θα νιώσετε πιο ήρεμοι και πιο κατασταλαγμένοι, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις σχέσεις σας και να θέσετε πιο γερές βάσεις κάνοντας προσεκτικά βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 23, τα άτομα που περικλείουν τον οικογενειακό σας κύκλο, θα ζητήσουν την υποστήριξή σας σε κάποιο ζήτημα που τους απασχολεί και θα πρέπει να είστε εκεί να τους την προσφέρετε, για να γίνει και το αντίθετο για εσάς όταν χρειαστεί. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε υποθέσεις άλλων που δε σας αφορούν άμεσα, καθώς είναι αρκετά επικίνδυνο και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζονται ισορροπία για να προοδεύσουν και να μπορέσουν να σας φτάσουν στην κορυφή.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι λίγο το να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε υποχρεώσεις και ευθύνες με τρόπο που να μη νιώσετε ότι θάβεστε κυριολεκτικά κάτω από αυτές. Να είστε αρκετά προσεκτικοί για να μην υπάρξουν εμπλοκές ή προβλήματα στην υγεία σας. Θα ενισχυθούν οι καλλιτεχνικές σας δραστηριότητες ανοίγοντάς σας νέους δρόμους και αυτό θα σας κάνει να λάμπετε και εξωτερικά. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας, γιατί δε θα κρίνετε δίκαια και ψύχραιμα τα γεγονότα. Είναι αμαρτία να καταστρέψετε επαγγελματικές σχέσεις που αποδίδουν τώρα και στο μέλλον ακόμα περισσότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν εργαστείτε με συνέπεια θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα, αφού θα κερδίσετε μεγάλα ποσά με την ενασχόλησή σας. Κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, για να επιτύχετε ακόμα καλύτερες συνεργασίες. Τα μικρά σκαμπανεβάσματα που έχετε συνηθίσει να υπάρχουν στη ζωή σας, τη μια στιγμή θα σας ακινητοποιούν και την άλλη θα σας βάζουν σε εγρήγορση. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα, γιατί εκεί θα είναι το μοναδικό μελανό σας σημείο για αυτόν το μήνα. Η προεργασία σε ότι ετοιμάζεται θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε τις δυνατότητες να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας σχέση, αλλά θα πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να παλέψετε για να κρατήσετε τη σχέση σας και όχι να εγκαταλείψετε με την πρώτη δυσκολία. Είναι απαραίτητο σε εσάς για να μπορέσετε να προχωρήσετε, αυτό που θα δημιουργηθεί να μην είναι επιπόλαιο ή πρόσκαιρο. Η σχέση με το σύντροφό σας αν πάψετε να είστε υπερβολικοί, μπορεί να πάρει νέα ώθηση. Όμως, από εσάς θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σταθερότητα που αποζητάτε δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με αυτό που επιλέγετε κάθε φορά. Για να την επιτύχετε δεν πρέπει να διαλέγετε ανθρώπους που φεύγουν απρόσμενα από τη ζωή σας. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, καθώς οι δυνατότητές σας αυξάνονται και η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Η ριζική αναθεώρηση σε ότι θα αφορά τον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας, κρίνεται απαραίτητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 21, γεμίζει με καινούριες πληροφορίες μέσα στο μυαλό σας για το πώς θέλετε να λειτουργήσετε μέσα στη σχέση σας, θα ανοίξετε καινούριους δρόμους για την ερωτική σας πορεία. Με σταθερή την απόφαση να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας, των σκέψεων και των ενεργειών σας, αφήστε πίσω το παρελθόν και σταματήστε να προτρέχετε των καταστάσεων, νομίζοντας ότι είστε αλάνθαστοι. Εσείς λοιπόν που διατηρείτε μια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να παραδεχθείτε ότι δεν μπορείτε να παίζετε παιχνίδια με τις αντιφάσεις σας, στο ερωτικό σας μέλλον.


ΙΧΘΥΣ: Οι υποχρεώσεις και τα ενδιαφέροντά σας είναι συνήθως μονόπλευρα και έτσι ο σταθερός προβληματισμός σας, είναι δέσμευση ή ανεξαρτησία, αλλά αυτό το μήνα φαίνεται πως η συντροφικότητα θα μετράει πολύ περισσότερο από την επίτευξη των στόχων σας. Εκ των πραγμάτων θα αποδειχθεί πως έχετε ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από τη συνύπαρξη, για να διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα τη δημιουργικότητά σας. Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς.