Social Icons

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Κυριακή 7 έως 13/7/13

ΚΡΙΟΣ: Μη γυρίζετε συνέχεια στο παρελθόν σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μελαγχολείτε. Είναι προτιμότερο να μείνετε για σήμερα στη ρουτίνα σας, παρά να διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση που δε σας αφορά, για να μην παρεξηγηθείτε αργότερα. Ξεθάψτε παλιά σχέδια και όνειρα και δείτε τα κάτω από το πρίσμα της σημερινής σας πείρας αλλά και των τωρινών σας αναγκών, ξεκαθαρίζοντας ποια έχουν ακόμα ισχύ και ποια μπορούν να πραγματοποιηθούν.


ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε μια γενική αναθεώρηση των προτεραιοτήτων σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να είστε πιο ξεκαθαρισμένοι εσωτερικά, αλλά και πιο έτοιμοι να στρέψετε το δυναμικό σας σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, σε νέα πρόσωπα και σε πράγματα που αξίζουν αληθινά. Έχετε αλλάξει αρκετά τον τελευταίο καιρό και η διαύγεια μυαλού που έχετε θα συμβάλλει στο να μοιραστείτε πιο σωστά ανάμεσα σε αυτά που αγαπάτε και αυτά που πρέπει να γίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καθαρότητα του μυαλού σας, θα σας βοηθήσει να αποδεχθείτε καταστάσεις που δε σας αρέσουν και να βρείτε τρόπους να τις αντιμετωπίσετε καλύτερα. Θα έρθουν στην επιφάνεια σωρεία συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, που θα σας κρατούν απασχολημένους. Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και είναι ευκαιρία τώρα που θα έχετε καλή ψυχολογία, να αποφασίσετε να πάτε διακοπές αν ακόμα δεν έχετε πάει είτε με το σύντροφό σας, είτε για να γνωρίσετε το άλλο σας μισό, όσοι είστε ελεύθεροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 13, απογειώστε τη φαντασία σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας και αφήστε τη διαίσθησή να σας οδηγήσει. Αποβάλετε κακές μνήμες, λοξοδρομήσεις, απορρίψεις απογοητεύσεις και αποτυχίες που υποσκάπτουν το ηθικό και την αποφασιστικότητά σας. Το θάρρος και η δύναμη είναι το αντίτιμο που ζητάει από εσάς η ζωή ώστε να προχωρήσετε και δεν πρέπει να αφήσετε να σας χαθούν. Δε θα είναι και τόσο δύσκολο να το πετύχετε μια που η δημιουργικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο.

ΛΕΩΝ: Η βεβαιότητα που θα νιώσετε για τη γραμμή που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στον επαγγελματικό σας χώρο, στα οικονομικά, στις σχέσεις σας, αλλά και για τις βλέψεις σας γενικότερα, θα είναι μεγαλύτερη. Αρχίστε να βλέπετε ως απαραίτητο το να εργαστείτε πάνω στο ξεκαθάρισμα και την ποιότητα των σχέσεών σας, καθώς η κοινωνικότητα, η συντροφικότητα και ο αλληλοσεβασμός θα γίνουν τα βασικά σας κριτήρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσοι έχετε αφήσει πίσω μια σχέση θα μπορέσετε να ανακάμψετε ψυχικά και πρακτικά, γιατί εκκρεμότητες που είχαν προκύψει θα τακτοποιηθούν. Συνεργαστείτε, συμβιώστε με τους άλλους και παράλληλα κάντε και τις υποχωρήσεις που θα χρειαστούν για να υπάρξει ομαλή συνέχεια. Αποφύγετε τις δραματοποιήσεις, αποδεχθείτε τις δικές σας ελλείψεις και λάθη και όπου είναι απαραίτητο χαμηλώστε περισσότερο τους τόνους.

ΖΥΓΟΣ: Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στην αγάπη, για να νικήσετε και τον πιο μικρό αντίπαλο που μπορεί να έχετε. Οι προσδοκίες σας θα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα φέρουν μεγάλη κινητικότητα σε κάθε είδους σχέση σας. Δείτε κόσμο για να αυξήσετε την κοινωνικότητά σας και πείτε τη γνώμη σας χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Πλησιάστε τους και αφήστε λίγο χρόνο για να κάνουν με τη σειρά τους τη δική τους κίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε χρειάζεται να αγχώνεστε για το παραμικρό που γίνεται, εκτός αν θέλετε κάθε μέρα να υποφέρετε από τους γνωστούς σας πονοκεφάλους. Αφήστε και τους άλλους που σας περιβάλλουν να προβληματιστούν, αφού έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα από τα προβλήματα που σας πιέζουν είναι δικά τους και καθόλου δικά σας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς πάντα τη λύση για τα λάθη άλλων, γιατί ο μόνος που θα αρρωστήσει θα είστε εσείς και να είστε σίγουροι πως δε θα τρέξουν, όπως τρέχετε εσείς για αυτούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε την επανάστασή σας στον εργασιακό τομέα, καθώς μπορείτε ακόμα και με λίγες απλές κινήσεις να αλλάξετε τον τρόπο που δουλεύετε, να γίνετε πιο μεθοδικοί και να κινηθείτε αποφασιστικά προς την κορυφή, με δικές σας πρωτοβουλίες που θα τύχουν την αποδοχή και των γύρω σας. Προχωρήστε στα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να μαζεύεστε, περιορίζοντας στο έπακρο τα έξοδα που είχατε αυξήσει για ένα μεγάλο διάστημα. Δεν αποκλείεται να κάνετε και αγορές που είχατε προγραμματίσει, αλλά δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 8, στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να αποδείξετε τις ικανότητές σας, οπότε εργαστείτε για την υλοποίηση των υψηλών προσδοκιών σας. Ευτυχώς για εσάς, φαίνεται πως η τύχη λειτουργεί πάντα με το μέρος σας και ακόμα και στα πιο δύσκολα, φροντίζει να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Να θυμάστε πως οι επιθυμίες σας διατηρούν αναμμένη τη φλόγα και το πάθος που έχετε να κατακτήσετε την κορυφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν η σχέση με το σύντροφό σας πέρασε μέσα από «καταιγίδες» και επέζησε, θα έχετε την ευκαιρία να την ανανεώσετε και πάλι. Δημιουργήστε καινούριες βάσεις και μεταμορφώστε τη συναισθηματική σας ζωή. Κάτι αρχίζει να αλλάζει και αυτό είναι ο τρόπος που βλέπετε πλέον το σύντροφό σας. Πιο ειλικρινείς, γοητευτικοί και με λιγότερες ανασφάλειες μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ικανοποιητική σχέση που τη χρειάζεστε. Ξαναβρίσκετε το κέφι σας για παιχνίδια και θα νιώθετε όλο και περισσότερο ερωτευμένοι.


ΙΧΘΥΣ: Η φλόγα του πάθους σας εύκολα μπορεί αυτό το μήνα να έχει θύματα, αφού ο σύντροφός σας δύσκολα θα αντισταθεί στο σεξαπίλ σας. Αναπτύξτε τα ξεχωριστά συναισθήματα που νιώθετε ο ένας για τον άλλον, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και κυρίως μιλήστε μεταξύ σας για αυτά που πέρασαν και για αυτά που νιώθετε ότι έρχονται. Η αναβάθμιση της σχέσης σας είναι σημαντική και τώρα που έχει αρχίσει την αλλαγή της, προσέξτε να μη τα θαλασσώσετε με το ματάκι σας που έχει το συνήθειο να παίζει δεξιά και αριστερά.