Social Icons

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούριες γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά δεν αποκλείεται και σχέσεις του παρελθόντος να επανέρθουν με εξελίξεις που δεν είχατε υπολογίσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε τέλος σε μια ανολοκλήρωτη ερωτική ιστορία ή πάρτε την οριστική απόφαση για μια σχέση που τον τελευταίο καιρό σας έχει προβληματίσει έντονα αν αξίζει τον κόπο να τη συνεχίσετε ή όχι.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μεγαλύτερο σας λάθος είναι ότι πάντα βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μη βγάζετε τα συναισθήματά σας προς τα έξω δε σημαίνει πως μπορείτε να βάλετε και όρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας, σας φαίνονται ακατανόητοι, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το γιατί. Μην εκνευρίζεστε για τον τρόπο που προσπαθεί να πάρει επιβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ: Βάλτε τη διαίσθησή σας να δουλέψει για την επίλυση πρακτικών θεμάτων που σας απασχολούν. Απομακρυνθείτε από όσους και από όσα σας δημιουργούν προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξηγήστε στους γύρω σας τι ζητάτε και ρωτήστε τους ευθέως εάν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, γιατί έχετε τη δύναμη να καθιερωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε θετικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Μια εκδρομή θα ανεβάσει αρκετά το ηθικό σας. Μην παρασυρθείτε σε αγορές και σπατάλες που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας, πρέπει να τις διαπραγματευτείτε δυναμικά. Προβείτε σε μετρημένες και λογικές κινήσεις για να απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε υψηλά το ηθικό σας και να είστε σίγουροι ότι δε θα το μετανιώσετε. Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, γιατί έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας εάν σκέφτεστε θετικά. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα νεύρα σας είναι να προσπαθήσετε να σκέφτεστε λογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε αγάπη στο σύντροφό σας γιατί σας έχει ανάγκη και μη δημιουργείτε παγόβουνα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις, αλλά το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε.


ΙΧΘΥΣ: Ίσως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας. Δεν είναι άσχημο να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις.