Social Icons

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε την απόφαση να μιλήσετε για τις ιδέες σας, ζυγίστε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία, αλλά όχι σύμφωνα μόνο με τις άμεσες ανάγκες σας, αλλά και με τις μελλοντικές σας προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι άνθρωποι που θα εμφανιστούν στη ζωή σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, ενώ τα σχέδια που είχατε σε συζητήσεις που κάνατε θα αρχίσουν να υλοποιούνται.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν θεωρήσετε ότι το πρώτο σας μέλημα είναι η οικογένεια, για σας θα είναι η εποχή των πραγματικών ανακατατάξεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, ενώ οι επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις σας θα προσκρούουν σε εμπόδια λόγω της επικοινωνίας σας που θα δυσκολέψει αρκετά.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε μια ελαφρώς συντηρητική στάση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες ή λάθη που θα στοιχίσουν στην ανοδική σας πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα κάνει αρκετά ενδιαφέρον τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να προβείτε σε αλλαγές από κοινού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε τα περιθώρια και το χρόνο που απαιτείται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά παράξενη και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας μπερδέψουν περισσότερο ή να ανακατευτούν στις δικές σας υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε μια ικανοποιητική φιλική και κοινωνική επικοινωνία, αλλά και πληθώρα επισκέψεων που δε θα μπορείτε να αποφύγετε, που όμως θα σας κάνει καλό ψυχικά.


ΙΧΘΥΣ: Κάποιοι από εσάς περνάτε μια μεταβατική περίοδο με αλλαγές που σας υποχρεώνουν να αλλάξετε σκέψη, νοοτροπία και συμπεριφορά, ενώ παράλληλα έχετε την αγωνία να βρείτε λύση ύπαρξης, ωθώντας τη λογική σας να συγκρούεται αρκετά συχνά με τα συναισθήματά σας.