Social Icons

Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

Κυριακή 5 έως 11/5/13


ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιήσετε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας. Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και
τονισμένο το εγώ σας, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις. Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση. Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη.

ΤΑΥΡΟΣ: Με την δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 10, η επιθυμία σας να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση θα μεγαλώσει. Καινούρια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω. Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιούν. Μετά από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Κάτι καινούριο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 9, ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σας καλύπτουν. Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Έχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σύνθημα της  βδομάδας είναι «δώστε εξηγήσεις  για να λυθούν οι παρεξηγήσεις». Απαλλαγείτε  από τυχόν ενοχές που μέχρι  τώρα σας κρατούσαν εγκλωβισμένους στις φαντασιώσεις σας και αυτή η  μορφή ξεκαθαρίσματος θα είναι μια  εκκίνηση για το μέλλον σας. Με άλλες  προεκτάσεις και προοπτικές, που  θα έχουν μεγαλύτερη δόση πραγματικότητας, θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι  και πιο δυνατοί. Οι συνεργασίες  σας θα κυλούν αρμονικά, οι πρωτότυπες ιδέες σας θα ενθουσιάζουν τους συνεργάτες σας και ο οικονομικός σας  τομέας, που είναι σημαντικός, θα έχει ανοδική πορεία.

ΛΕΩΝ: Δεν αποκλείεται  να λάβετε μέχρι και οικονομική ενίσχυση από άτομα που δεν περιμένατε πως πιστεύουν στο όραμά σας.
Θα είστε ιδιαίτερα  επικοινωνιακοί και η αύξηση της  κοινωνικότητάς σας, θα σας φέρει  αρκετές καινούριες γνωριμίες αλλά και ανανέωση παλαιότερων, που θα σας είναι χρήσιμες τόσο για τη παρούσα κατάσταση, όσο και για  το μέλλον σας. Θα έχετε την τάση να απομονωθείτε, καθώς οι ανασφάλειές  σας θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα θέλετε να απομονωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την έκλειψη ηλίου στον Ταύρο στις 10, ο προσεκτικός χειρισμός του λόγου, θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε το σύντροφό σας και να βρείτε κοινές συντεταγμένες για τα σχέδιά σας. Η πίεση που θα νιώθετε θα σας κάνει να πνίγεστε, αλλά δε θα υπάρξουν προβλήματα που να σας κάνουν να ανησυχήσετε για το μέλλον της σχέση σας. Με υπομονή και ψυχραιμία, θα αποφύγετε τις συγκρούσεις μεταξύ σας που δεν έχουν και λόγο να υφίστανται, αλλά και να διορθώσετε λάθη. Μη φοβάστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα και τα παράπονά σας, στους δικούς σας ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε το και θα βρείτε ανταπόκριση, αφού και αυτοί  προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τι σας  ταλαιπωρούσε, αλλά κρυβόσασταν συνεχώς  πίσω από χαμόγελα και αστεία πειράγματα. Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί, ξεκινώντας από το να ξανανεβάσετε την ψυχολογία και το ηθικό  σας, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει  αρκετές συζητήσεις. Γίνετε για μια  φορά ήρωες του εαυτού σας και  μετά φροντίστε και για τους άλλους. Προμηνύονται γεγονότα που θα σας  χαροποιήσουν ιδιαίτερα στους περισσότερους  τομείς της ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και οι σχέσεις  σας με τους άλλους θα γίνουν ακόμα  καλύτερες. Η γοητεία σας θα μαγνητίζει τους άλλους, ώστε να τους πλησιάζετε με περισσότερη άνεση και ευκολία, είτε για να πετύχετε τους στόχους  σας, είτε για να περάσετε ευχάριστα. Η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχός σας, για να έχετε άριστες σχέσεις  με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα  σας πρόσωπα.
Πραγματοποιήστε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα σας βοηθήσουν να ενθέσετε τις  απόψεις σας, αλλά και να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ικανοποίηση  που θα πάρετε θα είναι αρκετά μεγάλη, καθώς στις σχέσεις σας θα επικρατεί  αρμονία και θα πρέπει να τη διατηρήσετε, γι’ αυτό μη δώσετε υποσχέσεις που  θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε  και μην υπολογίσετε σε αυτές  που μπορεί να σας δώσουν. Τα άτομα  του περιβάλλοντός σας θα έχουν  την καλή διάθεση να σας δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για  να κινηθείτε σύμφωνα με τις επιλογές σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν  να βρείτε και τις πληροφορίες  που χρειάζεστε για να καταλήξετε σε σωστές επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε άμεση  ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνισή σας, για να καλυτερέψετε την ψυχολογία  σας. Αποφασίστε τις, λοιπόν, αυτό το μήνα, γιατί μπορεί να είναι καταλυτικές  για την εικόνα σας. Τολμήστε κάτι εντελώς νέο και πρωτοποριακό, κάτι που θα αλλάξει την εμφάνισή σας στα μάτια των άλλων. Τονώστε  τη γοητεία σας προς το αντίθετο φύλο για να ξανανιώσετε και κάντε  τους να έλκονται από τη μαγική σας  εικόνα. Η βδομάδα σας βοηθάει  να ανεβείτε τα σκαλιά της ιεραρχίας  ακόμα πιο γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο θα εξακολουθεί  να είναι μεγάλος, όμως, αυτό δε φαίνεται να σας πτοεί. Αντιθέτως, σας εξιτάρει και οι δυσκολίες σας δυναμώνουν για να πετύχετε τα πάντα. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, παρόλο που τα έξοδά σας  έχουν ανέβει κατακόρυφα, εξαιτίας των μεγάλων σχεδίων που έχετε  ξεκινήσει. Ή που θα ερωτευθείτε  παράφορα κάποιο άτομο που βρισκόταν  δίπλα σας και απλά δεν το είχατε αντιληφθεί ή τα νέα πρόσωπα που  θα εισβάλουν στη ζωή σας, θα σας  συναρπάσουν.

ΙΧΘΥΣ: Με την έκλειψη ηλίου στον Ταύρο στις 10, φανείτε χρήσιμοι στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεδιαλύνετε τα μπερδεμένα σας αισθήματα. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και διεκδικήστε το καλύτερο παντού, ακόμα και στο συναισθηματικό σας τομέα. Ζητάτε μια σχέση που να σας δίνει συγκινήσεις, εκπλήξεις και εξάρσεις και όχι απλώς να σας προσφέρει ασφάλεια. Δεν ανήκετε σε εκείνους που επιζητούν ένα σύντροφο, μόνο και μόνο επειδή δεν αντέχετε τη μοναξιά. Τα στάνταρ των περισσοτέρων σε μια σχέση για εσάς είναι ανιαρά, αφού προτιμάτε την ποικιλία σε συνδυασμό με την ξεγνοιασιά.