Social Icons

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013


ΚΡΙΟΣ: Διευθετήστε εκκρεμότητες που έχετε και κατανοήστε τους λόγους για τους οποίους συμμετείχατε σε πράγματα που δε θέλατε. Χτίστε κάτι πιο λειτουργικό για να νιώσετε πιο κοντά ψυχικά με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσωπικές σας σχέσεις φαίνεται πως έχουν πάρει ένα δρόμο πιο ευέλικτο και καινούριες γνωριμίες θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερο τώρα, ενώ κάποιες από τις παλιές θα πάρουν πιο ουσιαστική θέση στη ζωή σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι φιλόδοξες ανάγκες σας θα αρχίσουν να καλύπτονται με πιο γρήγορους ρυθμούς μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Εάν περιμένετε το μεγάλο έρωτα να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεωμένοι ψυχικά θα νιώθετε πιο αισιόδοξα και οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις θα σας ωθήσουν να προσεγγίσετε άτομα με όμορφο χαρακτήρα που θα ανταποκρίνονται σε αυτά που ψάχνετε.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε μόνο να μην καταναλώσετε όλο το χρόνο σας στους άλλους τομείς της καθημερινότητά σας, γιατί έτσι θα αφήσετε πίσω την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ενδιαφέρον σας πρέπει να επικεντρωθεί στο τι ακριβώς ζητάτε από την ερωτική σας και να είστε έτοιμοι να το διεκδικήσετε, χωρίς τον έμμεσο φόβο της αποτυχίας.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι, εκτιμήστε την παρουσία του συντρόφου σας με λιγότερες αντιστάσεις και αποδεχθείτε την ενεργό συμμετοχή του στην ουσιαστική εξέλιξη της κοινή σας πορείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δρομολογήστε ένα καινούριο πλαίσιο που θα διαφοροποιεί τη μέχρι τώρα συμβατική στάση σας στην καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε και πάρτε πρωτοβουλίες στη σχέση σας, ώστε να συμπορευτείτε πιο δημιουργικά και να απαλλαγείτε από προσωπικές αναστολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να προσεγγίσετε πιο άμεσα το άτομο που θέλετε στη ζωή σας και να είστε πιο σαφείς και πιο συγκεκριμένοι στις επιθυμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε πλέον έτοιμοι να ερωτευθείτε και να σας ερωτευθούν, να προσελκύσετε όποιον θέλετε, να κατακτήσετε ή να αναζωπυρώσετε το θαυμασμό κάποιων προσώπων.

ΙΧΘΥΣ: Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κατασταλάξετε σε μια σχέση, η οποία έχει δοκιμαστεί και φιλικά και κοινωνικά. Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα του εργασιακού σας χώρου να σας στηρίξουν.