Social Icons

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013


ΚΡΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για να είστε μαζί με ένα καλό φίλο σας και κρατήστε ζωντανή τη σχέση σας. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας κάνει να πλήξετε ή να σας απογοητεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να υπηρετήσετε πιστά υποχρεώσεις και επιλογές που επιβάλλονται εκ των πραγμάτων. Η γνώση που αποκτήσατε σας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή μέρα θα φέρει στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις που θα σας χαροποιήσουν. Για μια φορά βάλτε τις δικές σας ανάγκες πάνω από των άλλων και να είστε σίγουροι πως δε θα το μετανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δημιουργικότητά σας θα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και παρόλο που θα είστε αναγκασμένοι να γυρίσετε σε γεγονότα του παρελθόντος για να δείτε αν η σημερινή σας κατάσταση είναι αποτέλεσμα μιας ανεξέλεγκτης πορείας, δε θα νιώσετε απογοητευμένοι, αλλά ίσως λίγο περιορισμένοι.

ΛΕΩΝ: Κάντε τους απολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι σωστή ή όχι. Ξεκινήστε το μήνα μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε φίλους, βγείτε έξω και κυρίως κάντε για τον εαυτό σας ότι σας ευχαριστεί πραγματικά. Απαιτείται να κάνετε μια τελική οργάνωση πριν κινηθείτε και να διευθετήσετε κάποια στεγανά στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα αυξηθεί ο ερωτισμός και η γοητεία σας και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, μια που θα είναι αρκετά εύκολο να πείθετε τους άλλους για τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς θα σχετιστούν με θέματα που δε θέλατε να αναπτύξετε ούτε στο ελάχιστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσο και αν κάθε φορά πιστεύετε ότι έχετε φτάσει στη λύση των προβλημάτων σας, πάντα υπάρχει μια εκκρεμότητα, η οποία παραμένει και θα σας οδηγήσει στην επανάληψη καταστάσεων καθόλου ευχάριστες για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα που διαθέτετε και μαζί με το χάρισμα της επικοινωνίας θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά θα πετύχετε και πρόοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σωστές διασυνδέσεις με ανθρώπους που θα εξυπηρετούν τους στόχους σας θα έχουν μεγάλη σημασία, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίστε να εξυπηρετούνται και αυτοί από εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Καινούριες ιδέες θα σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό σκεφτείτε από τώρα κάποιες οικονομικές προοπτικές που θα αποδώσουν αργότερα.